Водещата роля на комунистическата партия вече я няма, но в Движението за права и свободи се нагледали на опити за реставрация на комунизма от десните болшевици и столетницата комунисти.

Toва заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в парламента за проваления трети мандат за съставяне на правителство.

По думите му се правят опити теми от партийни форуми да бъдат включени в дневния ред на Народното събрание. През 1991 година комунистическата конституция била отменена, член 1 го нямало вече и темите за партийни форуми се разгледат в самите партийни форуми, а не в Народното събрание.

Утре БСП връща мандата
Обновена

Утре БСП връща мандата

Свиленски установи, че ИТН са патерица на ДПС, а Възраждане на ГЕРБ

"Тези, за които нарушаването на законите на страната стана емблема, "говоря за провала на Прокопиев и тази власт на лъжата", не са пожелали да се решат важните въпроси. Няма никаква, ама никаква надежда, че утре може да се разгледат въпросите, а от едни записи видяхме, че десни болшевици, прегърнати с леви комунисти се опитват по всякакъв начин да задържат узурпираната власт от задкулисието", каза още Карадайъ.

На Тошко Йорданов му писнало от глупости

На Тошко Йорданов му писнало от глупости

Няма правителство, няма мнозинство, няма преговори