"Днес е отхвърлено ветото на президента. Виждате, че ДПС, ГЕРБ и ОП в пълно съгласие отхвърлят аргументите на президента, а и нашите - аз определям това като поредната сделка, особено между ДПС и ГЕРБ. Цената на тази сделка търсете в петък, в дневния ред на парламента."

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция в централата на партията на "Позитано" 20.

ДПС към Нинова: Преиграхте!

ДПС към Нинова: Преиграхте!

Не трябва да си играем на политика за сметка на националната сигурност, отсече Цонев

Лидерът на червените свърза ветото на Радев със Закона за вероизповеданията - ГЕРБ опрощават на мюфтийството задълженията им към държавата.
"Сделката е: Ние ви подкрепяме, за да отхвърлим ветото на президента и аргументите на БСП, а вие ни опрощавате задълженията към мюфтийството", отсече Нинова.

По думите на соцводача това е още едно доказателство за правотата в намеренията и поведението на БСП да стои извън това статукво и това задкулисие.

"Не можем да бъдем част от това задкулисие. На това статукво и това задкулисие има алтернатива - ние сме тази алтернатива", категорична бе Нинова.

На брифинга Нинова заяви и че БСП са се сприятелили със Съюза на патриотичните сили "Защита", които са част от малката коалиция в управлението на държавата "Обединени патриоти" (ОП). 

Таско Ерменков дойде в НС, за да отговори на Йордан Цонев

Таско Ерменков дойде в НС, за да отговори на Йордан Цонев

На социалистите не било забранено да влизат в парламента