В искрите между Корнелия Нинова и герберите и ДПС се включи и червеният депутат Таско Ерменков, който изненадващо дойде в парламента.

Сделката между ДПС и ГЕРБ не е за финансирането на вероизповеданията, а за опрощаване задълженията на Мюфтийството, които са над 10 милиона лева, поясни той. Столетницата била демократична партия и всеки имал право да изказва мнението си.

Червеният депутат обясни, че социалистите нямат забрана да влизат в сградата на законодателния орган. Като абсурдна той определи декларацията на Йордан Цонев.

ГЕРБ и ДПС направиха поредната сделка, атакува Нинова

ГЕРБ и ДПС направиха поредната сделка, атакува Нинова

ДПС подкрепили ГЕРБ за ветото на Радев, ГЕРБ се съгласили да опростят дълговете на мюфтийството

Припомняме, социалистите напуснаха парламентарните заседания заради законопроекта за промени в Избирателния кодекс и поставиха условие депутатите да приемат ветото, наложено от президента Румен Радев. По-рано днес депутатите преодоляха това 14-то поред президентско вето, въпреки уверенията от страна на ГЕРБ, че ще върнат старото положение с прага на преференциите и заявката и на ДПС, и на отделни представители от ОП, че ще внесат нови поправки и законопроекти.

Социалистите остават засега извън парламента, а обвиненията са сделка между ГЕРБ и ДПС бяха отправени от Корнелия Нинова по време на брифинг в централата на партията.

ДПС към Нинова: Преиграхте!

ДПС към Нинова: Преиграхте!

Не трябва да си играем на политика за сметка на националната сигурност, отсече Цонев