"Ако още един като Нинова, каже, че има такова възприятие, че това е бойкот, ще призова президента да разсекрети стенограмата или да се предава заседанието онлайн". Това заяви Димитър Главчев - председателят на Народното събрание в ефира на bTV.

Той поясни, че всички са се съгласили заседанието да продължи следващата седмица.

БСП има над 100 сигнала за "кумгейт"

БСП има над 100 сигнала за "кумгейт"

Деница Златева: ГЕРБ неглижират президента

Имало е нормален дебат, не е имало напрежение. Главчев призова някой от другите участници да каже дали е усетил елемент на бойкот.

"Предстои на бъде дискутирано дали ще се приеме оставката на Антон Тодоров. Не мога предварително да кажа какъв ще е резултатът", обясни пред телевизията Димитър Главчев.

Антон Тодоров подава оставка

Антон Тодоров подава оставка

Той информира за решението си с писмо до ръководството на ГЕРБ

По повод обвинението на БСП в двоен стандарт при гласуване на оставките на народните представители, Главчев заяви, че е нормално структурите да защитят Делян Добрев, защото е член на ГЕРБ, а Тодоров е от гражданската квота.

"Има елемент на заплаха, но тя идва от другаде, не от ГЕРБ. Нека всички да си направят извода", заяви Главчев по повод участието на Антон Тодоров в сутрешния блок на Нова телевизия.

Цветанов определи като спекулативен коментара на Нинова за бойкот на КСНС

Цветанов определи като спекулативен коментара на Нинова за бойкот на КСНС

Напуснал е заседанието поради отдавна планиран служебен ангажимент в чужбина

За него подаването на оставката на Антон Тодоров като народен представител е аргументирано и влизането му в листите на ГЕРБ не е грешка.