Имаме 24 часа да разберем дали коалицията на опозицията ще издържи. Това заяви Христо Петров, познат още като Ицо Хазарта в ефира на bTV. На въпрос, защо коалицията не съществува, той отговори, че всеки път, когато ИТН не е получавала от коалицията исканата сума пари, партията е започвала да "пее" рефрен за Македония.

"Говорих със Слави Трифонов по телефона. Казах му - виж сега, познаваме се от 20 години. Така се случи, че все ти ме търсиш. Сега от 20 г. за първи път аз ти звъня, за да ти кажа да си вдигнеш телефона и да се видиш с Кирил. Започни да говориш с него. Това не е шоубизнес. Това е държава, в която 7 млн. души седим и чакаме ти да си вдигнеш телефона", разказа Петров.

Няма как да искаш да си политически фактор и да стоиш като една холограма, да се обаждаш както ти е удобно и когато имаш интерес, и когато интересът ти не е защитен - да ревеш "Леле, Македония", допълни още Хазарта.

Той добави, че е получил отговор от Трифонов, който му казал, че ще му се обади. Излъга ме, отсече Хазарта. Не го е направил до ден днешен.

Слави Трифонов: "гаранция-Франция" или "гаранция-Канада"

Слави Трифонов: "гаранция-Франция" или "гаранция-Канада"

Закани се на Кирил Петков и Асен Василев, че няма да спре

Депутатът от "Продължаваме промяната" отчете, че управляващата коалиция има и грешки. Като такава той изтъкна призива на Кирил Петков да се дари по една заплата от всички, които искат да помогнат на Украйна. "Основното, което чувам е - ма ние ви дадохме властта. Вие ни дадохте 67 депутата. Ела на мое място, за да видиш с кой трябва да си говориш, за да ги снадиш до 121", каза Хазарта.

Петков с два плана след резултата на вота на недоверие

Петков с два плана след резултата на вота на недоверие

Надеждата на премиера обаче е вотът да не мине

Относно разрива в отношенията между ПП и президента Румен Радев, Петров каза, че президентът се опитва да се хареса на всички. "Това е като миналото лято, когато искаше да се хареса и на хората, които лекуват COVID с чесън и ракия", даде пример Хазарта. "Бих му казал, че когато искаш да се харесаш на всички, накрая не те харесва никой, но вярвам, че той и сам може да стигне до този извод", допълни Петров.

Във връзка протестите срещу правителството, той заяви, че "Възраждане" и ДПС заедно организират тези протести, карайки хора с автобуси откъде ли не.

Рок и от другата страна на парламента

Рок и от другата страна на парламента

Прозвуча и песента на Ицо Хазарта "Имам човек"