С Демократична България искаме да върнем надеждата на хората, че България може да бъде нормална държава с високи доходи и с добро качество на живота. Искаме да покажем на хората, че можем да загърбим някои от различията в името на общата кауза. Това заяви в ефира на БНР Искрен Арабаджиев от Продължаваме промяната.

Той посочи, че коалицията между ПП и ДБ е дясноцентристка. Ние сме за балансиран бюджет. Няма да вдигаме данъците. Видя се, че пари в държавата има. Опитваме се да намерим баланс между желанията на различните формации за лица в листите. Стремежът ни е да има максимално местни хора за водачи, поясни той.

Арабаджиев изтъкна, че друг приоритет пред формациите е съдебната реформа. Според него през нея може да се върнат данъците при хората, а не при шепа олигархичен кръг. По думите му с всеки един парламент се приближаваме все по-близо до правосъдната реформа.

Искрен Арабаджиев посочи, че за да се излъчи правителство в следващия парламент, трябва да се включват, а не да се отблъскват хора. Не бихме искали да поставяме личностни проблеми напред. Искаме да покажем на хората, че само обединени можем да направим промяната, за която всички се борим, каза още той.

ПП и ДБ заедно отлепят копитата на статуквото

ПП и ДБ заедно отлепят копитата на статуквото

Регистрираха се с 9999 подписа