Над година вицепремиерът по сигурността и военен министър Красимир Каракачанов не използва услугите на Националната служба за охрана (НСО). Министърът на отбраната ходи невъоръжен, заяви самият той в запис на предаване на Нова телевизия.

Припомняме, по-рано стана ясно, че и главният прокурор Иван Гешев се бил отказал от охраната на НСО през месец май. Тогава избухна скандала, че служител на службата бил свързан с поръчково убийство. 

По думите му политически сили и икономически кръгове стоят зад атаките към премиера от последните дни с цел правителството да не изкара мандата си и да се стигне до предсрочни избори.

В ролята на жертва Борисов контролирал компроматната война според ген. Атанасов

В ролята на жертва Борисов контролирал компроматната война според ген. Атанасов

Премиерът правил в парламента, каквото си иска

Красимир Каракачанов е категоричен, че изтеклите записи и снимки свързани с министър-председателя, са компромати

Снимките на Борисов - проблем на сигурността според Цветлин Йовчев

Снимките на Борисов - проблем на сигурността според Цветлин Йовчев

По всичко личи, че това е политическа атака

След като по-рано днес стана ясно, че има регистриран служител на Министерството на отбраната с коронавирус, министърът изказа мнение, че ромските гета са основният проблем за ръста на заболели в страната. Причината - там мерките за дистанция и носене на маски не се спазват. Каракачанов смята още, че затягането на мерките в махалите рязко ще намали броя на заразените с коронавирус.