Вчера Конституцията на България беше прегазена. Това заяви в парламента Делян Пеевски и отново критикува "мистър Кеш", както нарича в последно време президента Румен Радев. Румен Радев вчера погазил Конституцията и пращал България право към Москва. Трябвало да се пита Конституционния съд за действията на президента, според председателят на ПГ на ДПС.

По думите му Кирил Петков е докарал Калин Стоянов, след като е лежал като сандвич в една кола с Петър Петров, бивш заместник-председател на ДАНС, и с МВР шефа.

Този министър си върши добре работата, е оценката на Пеевски, който изтъкна и че предишните избори минали много добре. Делян Пеевски отрече министърът да е негов човек, но заставал зад всеки достоен полицай.

Кирил Петков: Да говорим за Калин Стоянов като човек на Пеевски

Кирил Петков: Да говорим за Калин Стоянов като човек на Пеевски

Според Божидар Божанов Конституцията работи.

Ако Калин Стоянов бъде уволнен по един несправедлив начин заради лъжи и измислици на бандата на кешовете, лично аз ще го поканя да бъде водач на листа на моята партия, закани се Пеевски. Отношенията им обаче били чисто професионални и Калин Стоянов се ползвал с доверието на полицаите.

Делян Пеевски също се изказа за събирането днес при почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Сбирката в Росенец била нелегитимна. "Аз зная кои са дериберите, които ще отидат там", посочи Пеевски и се закани да оспори решенията от срещата в Росенец.

Попитан как ще се яви на изборите той отговори: "Ще видите."

"Господин Доган, къде са 30-те милиона, които откраднахте от ББР", този въпрос трябвало дерибеите да отправят на почетния председател.

Бойко Борисов сваля юмрука на Калин Стоянов

Бойко Борисов сваля юмрука на Калин Стоянов

Радев и Пеевски да си воюват, ГЕРБ не иска да воюва, а да ходи на избори