Председателят на ДПС Делян Пеевски също поздрави зам.-председателя на Сметната палата Горица Грънчарова-Кожарева за съгласието ѝ да стане служебен премиер. Пред журналисти в Партийния дом Пеевски заяви, че не познава Грънчарова, но според него новият служебен кабинет и премиер ще бъде подложен на "зверски натиск от мистър Кеш".

Пеевски заяви, че е решение на служебния премиер дали ще разчита на сегашните служебни министри или не. Той само може да се надява "мистър Кеш със селския кръчмар от село Труд - Николай Копринков" да не се набъркат в тази процедура.

"Дано предстоящият служебен премиер да устои на огромния натиск, който съм убеден, че ще се стовари върху нея от мистър Кеш. Убеден съм, че тя ще бъде зверски натискана от него и от кръга около него", сигурен е Пеевски, който не пропусна да се заяде с ПП-ДБ и с "Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков, които се върнали от кучкарника при баща си".

Делян Пеевски е сигурен още, че и друг съветник и касиер на президента - Пламен Узунов ще натиска за свои министър на МВР и за електронното управление, за да има "ала-бала".

"Нещата са чудовищни. Убеден съм, че ще има опит за овладяване на МВР и електронното управление. Иначе нямат шанс за резултат на изборите (визирайки ПП-ДБ - б.р.), а само с фалшификации са успявали и за да има една голяма ала-бала и да бъдат излъгани българските граждани", каза още Пеевски.

Делян Пеевски притеснен за Радев - не осъзнавал, че е мистър Кеш

Делян Пеевски притеснен за Радев - не осъзнавал, че е мистър Кеш

Радев и Копринков били изключително объркани хора