В основата на всичко е лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов и неговите психопатии, свързани с неговото оцеляване. Делян Пеевски е по бързите сделки, ако може нещо да открадне и да забърше нещо, а главният прокурор Иван Гешев е просто изпълнител. Това заяви бизнесменът Пламен Бобоков пред Нова телевизия.

Бобоков уточни, че няма дело за складиране на отпадъци от Италия, а за това, че е създадена престъпна група, която върши престъпления, но няма такива престъпления. Той обясни, че второто дело срещу него е прекратено, защото след почти 3 години следствени действия няма извършено престъпление и търговия с влияние. "Целта беше да ни бъде затворена устата, защото имахме самостоятелно мислене и не сме били в кръга на Борисов", коментира Бобоков.

По думите му мафиотизираната държава е в основата на всичко, с подкрепата на Борисов и Гешев. Всичко ще се реши, а държавата ще се оправи, когато Борисов влезе в затвора. Борисов има големи качества, прелъстител, изкусител и е най-големият лъжец в България, нападна го Пламен Бобоков.

Той се чува от време на време и с бизнесмена, избягал в Дубай Васил Божков, като не е обсъждал с него списъка "Магнитски". Бобоков е имал по-високи очаквания от втория списък "Магнитски", като например самият Бойко Борисов и Иван Гешев да влязат в него.

Според него след наличието на името на Владислав Горанов в списъка "Магнитски", не е далеч времето, в което ще се види името и на Бойко Борисов. В момента целият хаос в политическата ни система се дължи на едно единствено място - спасяването на Борисов, посочи Бобоков.

Той изтъкна, че когато се говори за Борисов, Пеевски и Гешев се говори за един организъм - главата е Пеевски, тялото е Борисов, а Гешев е имунната система на този организъм. Сигурно е, че Борисов ще стане депутат и ще се отърве от него, но въпросът е кой кого ще изпревари. Въпросът е, че този организъм е разстроен, акцентира бизнесменът.

Пламен Бобоков очаква той и брат му да бъдат оправдани по всички обвинения в съда.

Прокуратурата прекрати разследването срещу Узунов и Бобоков за лобистка група

Прокуратурата прекрати разследването срещу Узунов и Бобоков за лобистка група

СГС: Деянията не съставляват престъпления"