В момента се подготвя гигантско фалшифициране на изборите и купуване на гласове. Това заяви пред БНР лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров.

Той посочи, че следващото управление ще бъде колониално. По негови думи в момента сме колониална държава - без индустрия, икономика, където услугите са основният бизнес. Това не било нормално за държава на интелигентни и можещи хора.

Сидеров бе категоричен, че за да бъде той самият на власт, му е попречила черната пропаганда.

По негови думи ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО.

ВМРО няма проблем с бариерата за влизане в НС, убеден Каракачанов

ВМРО няма проблем с бариерата за влизане в НС, убеден Каракачанов

Той подчерта също, че с празни приказки армия не се прави

"В циганските махали се плащат между 150 - 300 лева. Тези неща стават на тъмно и под покровителството на МВР", отбеляза лидерът на "Атака".

Той заяви, че ВМРО не е патриотична формация, а произведение на Държавна сигурност. Според него воеводите плащат на социологическите агенции, за да им дават прогноза от 4% като резултат от изборите.

По думи на Сидеров новата тройна коалиция е ГЕРБ, ДПС и ВМРО.

Волен Сидеров чете социологията: Подготвят ни за коалиция ГЕРБ и Има такъв народ

Волен Сидеров чете социологията: Подготвят ни за коалиция ГЕРБ и Има такъв народ

Избирателите ни очакваха от Обединени патриоти други неща

Не искам да влизам в Народно събрание, което се помещава в ЦК на БКП, това е дежа вю, коментира още той и се закани, че "тези, които си мислят, че са хванали властта во век и веков, ще опознаят страданието".

Припомняме, по-рано днес лидерът на "Изправи се.бг" Мая Манолова също сигнализира за нова схема за контролиране на вот, осъществена по нейни думи от ГЕРБ. На отминалите частични избори в Мъглиж избирателите гласували с предварително издадени еднакви по цвят оранжеви маски, които след поддаването на гласовете били отчитани - оставяни на едно и също място.

Мая Манолова обяви Мъглижгейт с оранжеви маски

Мая Манолова обяви Мъглижгейт с оранжеви маски

Налице е нова технология, а и нова коалиция