С внесения от нас и Карлос Контрера доклад бяха гласувани временни бордове, поради изтекли мандати на ръководствата на шест общински дружества. С това действие успяхме да пропукаме статуквото в общинския съвет. Това обявиха в своя позиция независимите общински съветници Севделина Петрова и Красимир Гълъбов.

Те посочват, че са успели да обединят всички политически сили, които са за промените, независимо че някои от тях са участвали в предния мандат в избора и назначаването на досегашните ръководители на "Топлофикация", транспортните дружества и Софинвест.

Гълъбов и Петрова отбелязват, че са възмутени от безумното поведение, недопустимия език и личните нападки от страна на групата на ПП-ДБ-СС и Възраждане. Според тях тези, които са дошли със заявката за промяна, всъщност бранят статуквото.

Припомняме, че в края на юни ПП-ДБ-СС поискаха да бъдат сменени ръководствата на шест общински дружества. Около седмица след това бяха обявени конкурси за избор на управителните органи. Карлос Контрера, Красимир Гълъбов и Севделина Петрова внесоха доклад за назначаване на временни ръководства на шестте дружества, който бе посрещнат с критики от страна на ПП-ДБ-СС.

Безредици в СОС прекъснаха дебата кой да оглави 6 общински дружества

Безредици в СОС прекъснаха дебата кой да оглави 6 общински дружества

Вчера Васил Терзиев предупреди, че тече пълзящ преврат