Валери, този път не си сам, Валери - смел и честен патриот, Долу ръцете от Валери! С тези лозунги двайсетина души се събраха пред парламента, за да подкрепят лидера на НФСБ. Те искат той да остане заместник-председател на законодателния орган.

Валери Симеонов направи толкова много за България, заяви фенка на лидера на НФСБ. Малкият и среден бизнес е с Валери Симеонов, обявиха от организации в подкрепа на Симеонов. Симпатизант на лидера на НФСБ обясни, че е несправедливо това, което се случва с него. Като заместник-председател на Народното събрание щял да е полезен и деен. За него протестът на майките на деца с увреждания е несправедлив. Той вече им се извинил. Сподвижниците му също се извиниха на майките на деца с увреждания, ако са се почувствали засегнати.

Очаква се днес майки на деца с увреждания да излязат на протестно автошествие срещу избора на Симеонов за зам.-председател на НС. То ще започве в 18.00 часа и ще премине през Орлов мост.

Майките на деца с увреждания искат физиономията на Симеонов вън от политиката

Майките на деца с увреждания искат физиономията на Симеонов вън от политиката

В протеста се включи и Мая Манолова

На 20 ноември лидерът на НФСБ Валери Симеонов беше избран за зам.-председател на Народното събрание. Той зае мястото на Явор Нотев, който вече не е част от "Обединени патриоти". Причината е, че депутатите от "Атака" напуснаха ПГ на "Обединени патриоти" и поискаха заличаването й.

Още тогава това предизвика остра реакция от страна на ДПС. На брифинг лидерът на движението Мустафа Карадайъ определи този избор като обида към парламентаризма. По думите му това било поредното падение на Народното събрание. По тази причина ДПС отказа да участва в заседанията на НС.

Йордан Цонев определи Симеонов като човека вице-

Йордан Цонев определи Симеонов като човека вице-

Ние заради един Валери Симеонов няма да нарушим договора си с избирателите

От ГЕРБ заявиха, че са подкрепили Симеонов заради трайна парламентарна практика. От АБВ определиха новия му пост като гавра. "Българска домашна ракия" пък подкрепи Симеонов.

Самият лидер на НФСБ заяви в парламента, че вижда политическа намеса в протестите срещу него.

Караянчева подкрепи избора на Валери Симеонов за неин заместник

Караянчева подкрепи избора на Валери Симеонов за неин заместник

Не знаела какво влагат протестиращите в личността на Симеонов