Днес ни очаква поредният предимно слънчев и топъл за сезона ден. Това съобщават от НИМХ. Максималните температури ще са между 12 и 17 градуса.

Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад В следващите дни се очакват застудяване и валежи от сняг Привечер атмосферното налягане ще започне да се повишава.

Днес над черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта на много места видимостта ще е намалена. Максимални температури от 10 до 11 градуса в северните, до 15 16 градуса в южните райони

Над планините ще е слънчево. Вятърът ще е от север-северозапад и ще е умерен, по високите и открити части и временно силен. Дневните температури ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще е около 7 градуса.

В четвъртък облачността ще се увеличава. В петък от северозапад ще завали дъжд, а в планините сняг. До вечерта валежите ще обхванат цялата страна. По-късно вятърът е от североизток, ще се усили и рязко ще застудее. През нощта срещу събота навсякъде дъждът ще премине в сняг, но до сутринта в повечето райони валежите ще спрат.