Едно от нещата, с които ни спечели Game of Thrones (освен пристрастяващия сюжет, неспазването на досегашните телевизионни норми и неочакваните обрати), бяха сравнително непопулярните актьори, ангажирани за някои от най-атрактивните роли в телевизионната история. 

Денис Гоф

Източник: GettyImages

Денис Гоф

Кит Харингтън и Емилия Кларк може вече да са звезди, благодарение на участието си в сериала на НВО, но затова пък каналът продължава традицията да наема сравнително неизвестни актьори. Особено когато става дума за света на Джордж Р.Р. Мартин.

Джейми Кембъл Бауър

Източник: GettyImages

Джейми Кембъл Бауър

В сериала за предисторията на Game of Thrones се включват още няколко непопулярни за българската публика лица. Наоми Аки, Денис Гоф, Джейми Кембъл Бауър, Шейла Атим, Тоби Регбо, Алекс Шарп, Джорджи Хенли и Айвъноу Джеремая са шестте нови лица, обявени във връзка със сценария на Джейн Голдман и Джордж Р.Р. Мартин.

Снимка 386720

Източник: GettyImages

Те се присъединяват към единственото за момента известно име в продукцията - Наоми Уотс. Нейната роля е и единствената, за която знаем нещо повече - харизматична светска дама във Вестерос, която крие тъмна тайна.

 

В сериала с предисторията на Game of Thrones ще разберем истината за произхода на белите бродници, както и легендата зад харизмата на клана Старк.