ФК ЦСКА 1948 посреща Левски в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Витоша" в Бистрица стартира в 17:30 часа. 

Домакините нямат загуба в последните си шест шампионатни двубоя, но в тях са записали само две победи. Ситуацията в Левски е неубедителна и към момента са на петото място с 27 пункта.

Старши треньорът на домакините - Николай Панайотов, няма да може да разчита на наказания Елитон Джордж, както и на контузените Реян Даскалов, Джонатан Перейра, Стоян Стоичков и Евгений Сердюк. Очакванията са Емил Виячки за влезе на мястото на Елитон, който ще си партнира с национали Симеон Петров, а по фланговете ще са Ерденис Гурища и Симеон Василев. Най-вероятно ще има промяна и в халфовата линия на отбора - Никола Илиев ще седне на пейката за сметка на Парвиз Умарбаев, който ще действа заедно с Ивайло Чочев. По крилата пък ще атакуват Георги Русен и Педриньо, а зад гърба на нападателя Аерон Зинга ще действа Антонио Вутов.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Треньорът на Левски Николай Костов ще заложи сред титулярите на Джавад ел Джемили. Испанецът с марокански корени имаше травма и не игра в последните два мача на тима - загубата с 1:2 от Берое в Стара Загора и нулевото равенство с Арда. 21-годишният футболист обаче вече тренира на пълни обороти със своите съотборници и наставникът на столичани ще може да разчита на него.

Панайотов: Трябва да покажем добро лице, за да победим Левски

Панайотов: Трябва да покажем добро лице, за да победим Левски

"Не ни интересува опонентът ни с кого ще излезе"

"Левски играе доста добър футбол. Имаха възходи, в някои мачове не успяха да победят, но са от отборите, които опитват добър футбол. Трябва да покажем лице, за да победим. Ако не покажеш лице и характер в този мач, няма как да вземеш мача. Нас като цяло не ни интересува Левски с кого ще излезе. Ние им наблюдаваме всички мачове", коментира треньорът на "червените" Николай Панайотов.