Треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, даде пресконференция преди домакинството на Левски. Срещата от 16-ия кръг на efbet Лига е във вторник от 17:30 часа.

"Очакванията ми са да излезем мотивирани, да покажем добро лице, да опитаме да се надиграваме с Левски и да излезем като победители в мача. Левски играе доста добър футбол. Имаха възходи, в някои мачове не успяха да победят, но са от отборите, които опитват добър футбол. Трябва да покажем лице, за да победим. Ако не покажеш лице и характер в този мач, няма как да вземеш мача", започна Панайотов.

"Нас като цяло не ни интересува Левски с кого ще излезе. Ние им наблюдаваме всички мачове. Не е само Уелтън, съставът им е окомплектован. Няма да излезем по друг начин заради липсата на Уелтън. За тях може да е липса, но нас не ни интересува и е важно ние как ще играем", заяви наставникът на "червените" за липсата на звездата на съперника.

Относно това, дали Емил Виячки ще е титуляр срещу Левски, младият наставник заяви: "Утре, когато излезе стартовия състав, ще разберем. Реян Даскалов все още се лекува, а Стоян Стоичков има мускулна травма".

"Със сигурност не излизаме в мачовете за равенство. Стараем се отборът да надгражда, да стоим добре в атака, да се надиграваме. Нашата цел не е да чакаме отборите. Имаме добри футболисти, с които да се противопоставим срещу всеки отбор и нашата цел в домакинските мачове е да победим. В някои мачове не се получи и трябва да променим това нещо, за да бъдем ефективни", завърши Панайотов.

Виячки: Плюс за нас е, че Уелтън няма да играе

Виячки: Плюс за нас е, че Уелтън няма да играе

"Ако се раздадем напълно, ще стигнем до победата"