Двама души са в тежко състояние след тежка  катастрофа край Казанлък. Близките на жена, пострадала при инцидента, са нахлули в спешното  отделение и са посегнали на един от лекарите, предаде БГНЕС.
Нанесени са и материални щети.

По-рано днес жената е навлязла рязко в насрещното платно с автомобила си и е блъснала челно друга кола, която е излетяла във въздуха и е паднала върху капака си. Автомобилът, причинил катастрофата, е останал на платното и е бил ударен от трето превозно средство.

Жената и водачът на колата, в която се е ударила челно, са пострадали тежко. Тя е със счупен таз, счупена лакътна става и натъртвания.
Мъжът е с фрактура на черепа и счупване на гръдния кош. Има опасност за живота му.

Двамата са били превозени до Центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък.

Още при пристигането на медицинските екипи близките на единия от пострадалите започнали да се карат с тях.

По-късно синът на причинилата катастрофата жена е нахълтал заедно със свой приятел в спешното отделение. Те са разбили врата с шут и са ударили един от лекарите. Медиците на два пъти са викали полиция, но са им отговорили, че няма свободни екипи.

След инцидента лекар от ЦСМП коментира, че може би вече се налага да работят с охрана от силите на реда. Негова по-млада колежка има намерение да  напусне след преживения стрес от нападението.