Когато и да се освободи Дамян Илиев от БАБХ ще бъде късно. Те са невежи и неграмотни, как ще криминализират всичко, ами да направят България ½ затвори, коментира пред БТВ Татяна Дончева.

Не знам от какво ме пази БАБХ, но аз отивам в Сърбия и на моя отговорност си купувам продукция и не искам някакъв си БДС стандарт и да си купувам оводнено мляко дето БАБХ го контролира, обясни тя.

БАБХ не счита, че пречи на личните стопанства, създава атмосфера за бизнес

БАБХ не счита, че пречи на личните стопанства, създава атмосфера за бизнес

Стопанство, което продава, трябва да се регламентира и контролира

Да казват как ще напишат в невежество някакви нови неща в наказателния кодекс, няма как да го направят. Събрали са се едни любители на домашни животни, но не са влизали да видят кокошки. Не закачайте хората които имат домашни стопанства и не са заглеждайте в 50-те лева на хората, които изкарват с 200 лева пенсия, добави Дончева.

Сегашното управление има като белег неграмотност, невежество и агресивност и който не става за нищо е сложен някъде, държавната администрация е във въпиюща некомпетентност, коментира тя.

Производители на гъши дроб искат спешна среща с Борисов

Производители на гъши дроб искат спешна среща с Борисов

Браншът, който дава работа на 10 000 души, е в колапс, алармират птицевъдите

Дончева недоумява, как с подобни мерки като съпоставите поведението на агенцията в Странджа, как тези хора ще развият дългосрочна политика, това са дилетанти, правят се на важни, измислят си нещо.

Става въпрос и за всичко, от това как функционира коалицията и какви хора е поставила на ключови места. Тези хора не им се излиза от властта, не толкова на ГЕРБ, но патриотите показват в управлението не просто неумение и незнание, показаха отвратително отношение към хората, допълни тя. Това което направи Валери Симеонов с майките на деца с увреждания, никакъв да не е, а да е просто гражданин, не може, обясни тя.

16-и протест срещу Симеонов

16-и протест срещу Симеонов

В центъра на столицата отново се чуха искания за оставки

В крайна сметка ще отидат на предсрочни избори 7-8 месеца преди края, защото ще загубят по-малко от това, което е сега. Това в сегашната ситуация, трябва ли да играем едно и също упражнение, ГЕРБ прави предсрочни избори, прави си ги, организира си ги и постига резултат какъвто им харесва, обясни Дончева.

Според нея, трябва консолидация на гражданското, на българското общество, на политическите сили. В изборната администрация, в секционните комисии има хора на политическите сили, които не могат и да броят, но никой не пише по темата, а трябва да се говори и популяризира темата.

Във връзка с продажба на българско гражданство, Дончева коментира, че е чувала, че от 2005-2006 се чувства, че е по-организиран този процес. За да вземете на човека парите, трябва да има гаранция, което означава, че има контрол от първа до последна точка в целия процес.

ВМРО вярват, че ако може, то на всички македонци да се издаде паспорт, Но да се напише в закона и ще се спазва. Но тези хора нямат българска идентичност, самосъзнание и усещане, нищо не ги свързва с България, освен удобството на българския паспорт.

Бивш шеф на ДАБЧ: Агенцията не дава паспорти, а уверения за български произход

Бивш шеф на ДАБЧ: Агенцията не дава паспорти, а уверения за български произход

Обърнете внимание на паспортите за хора от турски произход, призова Вангелов

За Мая Манолова, НСО и охраната, Дончева обясни, че Влади Горанов е отмъстителен и злобен човек. Мисли, че като се подмята 10 години в министерството е станал велик финансист. Ако не можеш да отличиш личната си неприязън от държавните дела, не знам какво правиш там.

Мая Манолова е в политика от 2005 година, за какво ново влизане се говори, работата като омбудсман и приляга. Българите избират себеподобни, не гледат става ли за тази работа или не става, а Мая  Манолова става за омбудсман.

Дали може да стане за други неща, може и да не може да стане, но за омбудсман и е по кройка, коментира Татяна Дончева.

Дончева убедена: Изборите не променят нищо, трябва революция

Дончева убедена: Изборите не променят нищо, трябва революция

Европа крепяла статуквото в България