ГЕРБ и "Обединени земеделци" отново с общ кандидат за местните избори в община "Марица", съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Областният координатор Георги Мараджиев и кметът на община "Марица" Димитър Иванов подписаха споразумение за издигане на обща кандидатура за местните избори на 27-ми октомври.

Димитъp Иванов, който два мандата управлява общината, ще се бори за трети от коалицията ГЕРБ (Oбединени земеделци).

Днес Мараджиев и Иванов подписаха коалиционното споразумение за съвместно явяване на изборите.

"Там, където има успешни кметове, ще ги подкрепяме. С това споразумение ще продължим да развиваме общината, като една от най-добрите за живеене и работа в Пловдивска област", коментира Георги Мараджиев.

Бойко Борисов освежава партията, кметове на ГЕРБ до 3 мандата

Бойко Борисов освежава партията, кметове на ГЕРБ до 3 мандата

Никой не е женен за поста си, аз два пъти напусках премиерския, напомни той

Oт cвоя страна Димитъp Иванов посочи, че ГЕРБ и "Обединени земеделци" са печеливш отбор в община "Марица" и затова отново са заедно за местния вот. "За два мандата в общината е направено толкова много, колкото не е постигнато за 30 години", уточни Иванов и допълни, че затова има достойнството да поиска вот на доверие от жителите на общината. Той благодари на ГЕРБ за доверието и на председателя на "Обединени земеделци" Петя Ставрева за подкрепата. Двете политически сили ще бъдат заедно и в надпреварата за съветници, както и за кметове на 19-те села в общината.

ГЕРБ се обедини и с БДФ и "Обединени земеделци" за местния вот

ГЕРБ се обедини и с БДФ и "Обединени земеделци" за местния вот

Борисов подписа споразумение с председателите на двете партии