"Има такъв народ" биха водили разговори за коалиция с всички партии, които искат ефективна промяна. Toва заяви Любомир Каримански от "Има такъв народ" пред News.bg по повод предстоящите на 14 ноември предсрочни парламентарни и президентски избори. Коментарът си той направи преди пресконференция в БТА, на която ИТН представиха пакет от мерки в областта на енергетиката.

ИТН се борят за първа политическа сила на изборите на 14 ноември, но ще се види какви се реалностите след тази дата. 

ИТН не искат да се чака актуализация на бюджета за цените на тока

ИТН не искат да се чака актуализация на бюджета за цените на тока

Предлагат 18 спешни мерки в енергетиката

Каримански увери, че ИТН са готови за предсрочните парламентарни избори, те имат програма, която ще обновят и ще допълнят в зависимост от динамиката на икономиките в Европа и света. "ИТН ще направят нови предложения в областта на икономиката, съобразно икономическата и политическата обстановка."

Във връзка с политическия проект "Продължаваме промяната" на двамата бивши служебни министри Кирил Петков и Асен Василев и тяхната идея за "коалиция на почтените" в 47-то Народно събрание, Каримански отбеляза, че трябва да има фундамент за такъв тип коалиция.

ИТН обаче не са видели още тяхната програма, трябва да видят детайли в политическия проект на Петков и Василев. Ако има припокриване с нашата програма, тогава можем да седнем, да разговаряме и да бъдем заедно, категоричен бе Каримански.

В ИТН се заговори за "широк компромис"

В ИТН се заговори за "широк компромис"

Каримански: До златния гьол има златна лаборатория