Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави главния прокурор Иван Гешев за инициативата му да се провери цялата приватизация.

Дано най-накрая истината за прехода излезе наяве, пожела си тя. Соцлидерът очаква справедливост и да се носят отговорности.

В парламента акламират прокурорската проверка на приватизацията

В парламента акламират прокурорската проверка на приватизацията

Държавата била ограбена по варварски начин

По думите ѝ в общественото пространство имало съмнения за криминални сделки. Нека да се докажат чрез способите на разследване и доказване, настоя лидерът на червените.

Юридически трябвало да се провери дали давността може да падне за приватизационните сделки. Отдавна обществото очаква справедливост, смята Нинова.

Иван Гешев не бил изплашен от Делян Пеевски, убедена е лидерката на социалистическата партия.

Гешев иска ДАНС да провери цялата приватизация
Обновена

Гешев иска ДАНС да провери цялата приватизация

Гледат събрани ли са лихвите, неустойките, обезщетенията

Иначе Нинова не е в особен възторг от решението на Министерския съвет да закупи 15 000 машини за машинното гласуване, защото така било записано в закона. Господин Борисов просто изпълнява закона, изтъкна тя.

Соцлидерката е недоволна, че в закона за държавния бюджет не са разписани средства за машините, както настояваха левите. Сега той поправя тази грешка с извънпарламентарни средства, коментира още Нинова. За нас машинното гласуване е червена линия за честността на изборите, отсече тя .