Александър Методиев – Бат Сали не е разговарял с ПГ на ДПС по темата, която го направи клиент на прокуратурата. Тепърва щели да си поговорят. Миналата седмица разговорът не се случил заради Байрама, обясни той в кулоарите на парламента.

Припомняме, миналата седмица главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на народния представител заради хулиганство и възпрепятстване работата на полицейски служители.

Цацаров поиска имунитета на Александър Методиев - Бат Сали
Обновена

Цацаров поиска имунитета на Александър Методиев - Бат Сали

Заради хулиганство и възпрепятстване на работата на полицаи

Методиев смята, че се цели умишлено да бъде злепоставен. Предстоят избори, каза Бат Сали. Винаги предизборно се споменавало името му. Някой го е страх от циганските гласове, предполага депутатът от ДПС. На някой му трябват цигански гласове, но няма как да стане, подчерта Методиев.

Александър Методиев – Бат Сали се отказа от имунитета си

Александър Методиев – Бат Сали се отказа от имунитета си

Подал е заявление в деловодството на парламента

Той отказа да коментира разследването срещу него. Нека се произнесат разследващите, лаконичен е Александър Методиев. След това евентуално той щял да си търси правата. Обясни, че не бил реагирал агресивно.

Според Методиев не трябвало да се коментират сведенията на мними полицаи. Като отишъл на мястото на инцидента и си показал депутатската карта, те скрили служебните си документи.

Цацаров възмутен от морала на Бат Сали

Цацаров възмутен от морала на Бат Сали

Законът е един за всички, категоричен е той

За мен те са мними полицаи, подчерта Методиев и допълни, че акцията била срещу мургави водачи. Затова и той се отзовал на сигнала на събратята си. Съвестта ми е чиста, категоричен бе депутатът.