Вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов се обяви против искането на оставка на вътрешния министър Младен Маринов от лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Коментарът си той направи пред журналисти, след като взе участие в Националния съвет за тристранно сътрудничество.

"В България административният потенциал е на изчерпване и решението на един проблем не е в искането на оставки", обясни Симеонов.

Суданец обижда и агресира срещу жената на Сидеров след пътен инцидент

Суданец обижда и агресира срещу жената на Сидеров след пътен инцидент

Ударили страничните огледала на джиповете си

Припомняме, лидерът на партия "Атака" Волен Сидоров поиска оставката на вътрешния министър след като между съпругата му Деница Сидерова и суданец на име Мажди Гамдур имаше словесна атака на пътя. МВР е абсолютно прогнила система. Ще бъда против да отделят над 1 млрд. лева за прогнила и корумпирана система. Ще настоявам от квотата на патриотите човек на "Атака" да оглави МВР, заяви Сидеров пред телевизия "Алфа".

Почти едновременно с това стана ясно, че Националния координатор на "Атака", който е и бивш главен секретар на МВР по време на правителството на Пламен Орешарски, Светлозар Лазаров е подал оставка

Бизнесдама изнасилена и убита в Русе

Бизнесдама изнасилена и убита в Русе

Жертвата е административен директор на местна телевизия

На въпрос дали разполага с някаква информация за зверското убийство на журналистиката Виктория Маринова в Русе, вицепремиерът отбеляза, че няма информация, но по думите му наистина се касае за зверско убийство.

Симеонов поясни по темата от Националния съвет за тристранно сътрудничество, че когато си в коалиция в отношение едно към три и половина, било нормално да се отстъпи от позиции относно административната данъчна философия.
"Ние отстъпихме от нашата позиция, не го отричам", констатира той и добави, че минималният оборот на фирмите е бил 8 милиона лева, а сега ще бъде 4 милиона оборот.