Зад мен, като граждански кандидат, стоят гражданите, не олигарсите. Това заяви Мая Манолова пред журналисти.

Инициативният комитет ще регистрира моята кандидатура, каза още тя, подавайки документи за регистрация в Общинската избирателна комисия за предстоящите местни избори. Манолова благодари на всеки един от комитета, както и на столичани за изразената подкрепа.

Манолова отвратена от предизборната кампания

Манолова отвратена от предизборната кампания

Борисов осъди подобни методи срещу конкуренти

По думите й утре всички, които искат да се включат в кампанията, включително и с подписи, ще могат да го направят в 12.00 часа на входа откъм бул. "Витоша".

Започваме събиране на подписи и кампанията тръгва, категорична беше тя. Вече има банкова сметка, която  по-късно днес ще бъде обявена в интернет. Манолова ще приема малки дарения от граждани. Отказваме да се възползваме от възможността от подкрепа от корпорации и от фирми, каза още тя. 

Предупредих отдавна, че кампанията е мръсна, призовавам и останалите кандидати да изключат микрофоните си за този сайт. С тези думи омбудсманът в оставка отправи критика по повод скандалните снимки, свързани с един от кандидатите за кметове. Показали сме, че когато сме заедно, независимо кой стои срещу нас, можем да го победим.

Манолова поздрави българите за днешния празник.

Денят на Съединението е ключов и знаков за България. Този акт е плод на една романтична мечта и идеал на българите, посочи тя. Едно доказателство е според нея, че когато сме заедно и сме обединени, успяваме. Във времето, в което живеем, трябва да се борим за свободата и да го правим заедно, заключи тя.

Манолова очаква изборната кампания да бъде точка на обединение на българските граждани и на една феърплей кампания.

Славчо Велков влиза в екипа на Манолова - разработва проект за сигурността на София

Славчо Велков влиза в екипа на Манолова - разработва проект за сигурността на София

Смята за много вероятно БСП да подкрепи кандидатурата й