социални мрежиTwitter обмислят да добавят повече рекламни страници, напомнящи по стил на тези на Facebook. Целта е да се натрупат финансови средства.
За пет години Twitter натрупа над 200 милиона потребители, но все още се бори да спечели някакви пари, отбелязват от gsmreview.bg.

Наличието на такива страници ще предлага на рекламодателите повече място за показване на свои съобщения и продукти, точно както те правят чрез Facebook.
Междувременно потребителите на Twitter вече могат да се наслаждават на по-добри услуги за препоръки; мрежата улеснява намирането на Twitter акаунти, които са свързани с вашите интереси.

Преди резултатите от търсенето се връщаха в зависимост от това дали запитването на потребителя включва Twitter потребителско име - ако търсите думата „технология", ще ви излязат всички Twitter акаунти, съдържащи тази дума.

Не е ясно как всъщност работи новият алгоритъм - може би проучва актуални съобщения - така или иначе е приятно да се види как от Twitter полагат усилия, за да подобрят функциите за търсене, коментират от gsmreview.bg.