Футболният агент Мирчо Димитров коментира пред ТОПСПОРТ ситуацията на своя клиент Георги Дерменджиев в момента.

Един от най-успешните български клубни треньори не постигна споразумение с казахстанския Иртиш (Павлодар) и считано към настоящия момент остава без състав.

Както бе оповестено преди няколко дни, Дерменджиев бе на "финалната права" в преговорите с потенциалния си нов клуб, като дори пътува до Павлодар, но до сключване на сделка така и не се стигна.

Мнението на г-н Димитров по темата:

"Жалко е, че не се получиха нещата между Дерменджиев и Иртиш. Мисля си, че това можеше да бъде едно чудесно взаимодействие и назначение с дългосрочен ефект.

Снимка 304681

Имаше разминаване между двете страни. Мога да гарантирам, че преговорите бяха сериозни и на практика почти финализирани, защото лично присъствах на тях.

Защо не се случиха нещата? Разлика в гледните точки и стратегията за част от бъдещите планове в клуба.

Ще ви дам конкретен пример. Представете си, че Жозе Моуриньо отива в Манчестър Юнайтед, но неговите планове и възгледи за селекцията и въобще за бъдещето на отбора се разминават с тези на клубните шефове. Разбира се, че нещата няма да се случат.

Снимка 300009

Източник: Официален сайт на Лудогорец

Подобна беше ситуацията и с Георги Дерменеджиев. Начинът, по който той си представя своя бъдещ клуб не съвпадна с вижданията на управниците на Иртиш.

Но трябва да ви подчертая, че сме се разделили и разминали в гледищата си по възпитан и нормален начин. В никакъв случай не се е стигало до някакви скандали. Просто понякога в това, което правя, има и такива моменти.

Снимка 314672

Източник: Официален сайт на Лудогорец

Виждате, че в друг тип случаи всичко се случва както се очаква. Да, говоря за назначаването на Димитър Димитров в Лудогорец. Радвам се, че бях част от този процес и желая успех на Херо и отбора му", заяви Мирчо Димитров.

Припомнете си какво сподели пред медията ни един от най-успешните наши агенти в Русия и страните от Източния блок, в предишното си изказване:

Станимир Стоилов избира следващия си отбор след Нова година

Футболен агент пред ТОПСПОРТ: Мъри е като красива жена, която всички ухажват

Мирчо Димитров коментира ситуацията около специалиста