Отборът на Лудогорец ще трябва да направи решителната си крачка към класиране в третия предварителен кръг на Шампионската лига. „Орлите“ гостуват на черногорския шампион Младост (Подгирица), имайки комфортната преднина от два чисти гола. Победителят от тази двойка ще мери сили със сръбския гранд – Цървена звезда в следващия етап от надпреварата.

Очакванията са за лек успех на разградчани, които наглед протоколния реванш, излизат с възможно най-добрия си състав. На вратата ще бъде Владислав Стоянов, а пред него в отбрана са Натанаел, Йордан Минев, Козмин Моци и Игор Пластун. Двойка опорни халфове ще бъдат Лукас Саша и капитанът Светослав Дяков. Като централен нападател отново е предпочетен Джонатан Кафу, който ще бъде активно подпомаган от Вандерсон, Джорди Лукоки и Марселиньо.

Последният трябва да бъде доста внимателен, тъй като получи ли нов жълт картон, ще пропусне евентуалните битки с Цървена звезда.

Домакините не изненадват с избора си на титулярен състав, като отново „романтичарите“ ще разчитат най-много на Бурзанович, Влайсавлевич и Джуришич.

Главен арбитър на срещата е холандецът Пол ван Букел, с помощници Дави Гусенс и Патрик Лангкамп. Четвърти рефер е Денис Хиглер, а делегат на УЕФА ще бъде чехът Емил Убиас.