Англия ще разгроми България с 4:0 в предстоящата квалификация за Евро 2020. Това прогнозира местното издание "Тelegraph", което е публикувало материал за предстоящия сблъсък.

"България е без победа в досегашните четири квалификационни мача за Евро 2020 и пропиля преднина от 2:1, за да загуби с 3:2 от Косово у дома. За разлика, когато Стилиян Петров беше техен капитан, сега нямат много имена, които са познати на английските фенове".

"България има футболисти, които са родени в Бразилия. Един от тях е Вандерсон, който е познат на феновете на Арсенал от мачовете срещу Лудогорец в групите на Шампионската лига през 2016 година. Той беше и играчът, който се прочу с това, че целуна приятелката си след отбелязан гол, но в крайна сметка той бе отменен".

"Този отбор на България има малък опит на най-високо ниво. Промените в квалификациите на УЕФА означават, че ще е катастрофа за отбора на Саутгейт, ако не стигне до Евро 2020 през следващото лято. Прогноза: Англия - България 4:0", пише в материала на медията.

Националите вече са на английска земя

Националите вече са на английска земя

Водач на делегацията е президентът на БФС Борислав Михайлов