Социалистите изпращат делегация в Чехия да провери сделката за продажба на електроразпределителното дружество за Северозападна България и София ЧЕЗ. След срещите от БСП ще се отчетат пред обществото, за да се знае истината за сделката.

Вече имаше среща между представители на социалистите и чешката компания. Първите разговори показаха интересни неща, лаконична бе Корнелия Нинова. Повече информация тя обеща на журналистите след време: "Изчакайте 10-тина дни", помоли Нинова.

Чешки депутати вече се срещнали с левите си колеги у нас и обяснили за сделката.

От „Инерком“ отново настояват пред КЗК за покупка на ЧЕЗ

От „Инерком“ отново настояват пред КЗК за покупка на ЧЕЗ

Върбакова излезе от дружествата, които произвеждат ток от фотоволтаични централи

Решението за собственото разследване социалистите са взели след като стана ясно, че дружеството на Гинка Върбанова се изтегля от бизнеса със соларните паркове и фирмата й е подала искане в КЗК за повторна процедура.

Гинка Върбакова иска да придобие ЧЕЗ и да заобиколи правилата, стана ясно по време на пресконференцията.

Борисов участва в срещата на високо равнище за наркоманията в Ню Йорк

Борисов участва в срещата на високо равнище за наркоманията в Ню Йорк

Страните заявиха категоричен ангажимент за борба с наркотиците

На редовния брифинг на "Позитано" 20 беше коментирано и ръкуването между премиера на България Бойко Борисов и американския президент Доналд Тръмп. В БСП гледат с насмешка на тази историческата среща.

Нищо историческо, според Деница Златева, няма в едно обикновено ръкостискане. Срещата Борисов - Тръмп не можела да се сравни със срещата на американския президент с Ким Чен Ун, допълни Златева.