"В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство в партията. Много се радвам, че има толкова нови желаещи, които да се присъединят към общите ни усилия за промяна на порочния модел на управление в България. Очевидно в наше лице те виждат възможност това да се случи реално. Както казах и преди седмица - всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората е добре дошъл".

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в Пловдив по време на връчването на електронни членски карти в партията на нови членове и на такива, които се връщат отново в редиците на социалистите.

БСП-Пловдив избра нов председател на мястото на Гергов

БСП-Пловдив избра нов председател на мястото на Гергов

Това е 52-годишният Емил Караиванов

Нинова обяви старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна: "За да отговорим на многото от желаещи стартираме "Национална кампания за прием на нови членове".

Соцводачът посочи, че тя започва от Пловдив с приемането не само на нови членове, но и на такива, които възстановяват своето членство.

Сред станалите членове на партията са Кирил Кирилов, студент по дентална медицина и дългогодишен председател на Международен младежки воден парламент и носител на златен медал на Младежки олимпийски игри в Буенос Айрес, актрисата Светлана Шекерова, хирургът д-р Росен Цолов, имунологът проф. Кръстена Николова, педагогът Екатерина Делинова - бивш директор на училище, Илия Вълчанов - военен и настоящ собственик на охранителна фирма, Тодор Петков - областен управител на Пловдив - 2005-2009 г., Милена Колева - собственик и треньор на йога студио, както и нейната майка, двама младежи, завършили в чужбина и развиващи бизнес в България.

Георги Гергов изключен от БСП

Георги Гергов изключен от БСП

Събрани са необходимите подписи

Припомняме, че наскоро БСП-Пловдив избра нов председател на мястото на Георги Гергов, който бе изключен от Националния съвет на левицата. 

По този повод пловдивските социалисти влязоха в централата на партия в София, за да изразят подкрепата си към него.

Припомняме, един от основните скандали между лидера на БСП Корнелия Нинова и лидера на БСП-Пловдив Георги Гергов бе за т.нар. Дупка във Варна. През 2018 г. правителството даде 43 млн. лева на община Варна да закупи имота, който бе собственост на синовете на политика Георги Гергов. Тази сделка предизвика бурни реакции както в БСП, така и в другите партии.

Гергов: Нинова трябва да си ходи, вредна е за партията и за България
Обновена

Гергов: Нинова трябва да си ходи, вредна е за партията и за България

Столетницата избира лидер на 12 септември

Нинова заяви, че това е сделка на задкулисието.

Гергов дълги години управляваше и Пловдивския панаир.

На 30 октомври 2018 г. лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че иска подсъдимите олигарси да седнат до подсъдимите политици.