Депутатът Христо Петров обяви лично мотивите си от трибуната защо смята да подкрепи правителството на "Продължаваме промяната". Той разказа за срещата си с Кирил Петков и поканата да участва в парламента.

Получил обаче послание, че ако продължи да подкрепя Петков и Василев, ще загуби най-ценното нещо, което има. "И ми се иска хората-автори на идеята, да получат това послание, да знаят, че това е най-силната мотивация да заявя, че мястото ни е в НС, в отбора", каза Петров, по-известен като Ицо хазарта.

Вярвам в него и съм убеден, че ще работи за България. Аз съм нормален човек и много често изпитвам страх, но както веднъж ми каза Асен Василев - нормално е да те е страх, но има по-важни неща в живота от страха, заключи Петров.

Новият екоминистър: Най-важното е да изсветлим сектора

Новият екоминистър: Най-важното е да изсветлим сектора

Работи по решаването на проблема с висящите 16 наказателни производства

На обратното мнение бе депутатът от партия "Възраждане" Петър Петров. Той обяви, че е против предложения състав на правителство. Основният му аргумент - частта за Правосъдие и Съдебна реформа, където имало страници анализи, обсъждания, стратегии, но по думите му "се вижда огромно непознаване на ресора".

Странна била и реорганизацията на Спец прокуратурата, а относно фигурата на главния прокурор имало изцяло противоречащи мнения.