Лидерът на СДС Мартин Димитров гласува електронно във френската гимназия в София. Там са и единствените секции за електронно гласуване.

Помолен от news.bg да коментира тази нова процедура за вота той заяви: „Това не е истинското електронно гласуване. Все пак е първата крачка".
„Внесохме закон за електронно гласуване, при който всеки човек от вкъщи може да гласува. Това е бъдещето. Ще направим всичко възможно да се случи в България", допълни още той.

Димитров посочи, че е пуснал гласа си за нова България. „Обещаваме промяна, хората да остават, да не си тръгват, да живеят в България, да работят в България. Това е промяната, за която се борим", посочи още лидерът на сините.

Той коментира, че Синята коалиция се бори за България без Станишев и Доган, в която няма корупция, а има добре платена работа, България, в която си заслужава да живееш и да създадеш семейство.

„Много млади хора ще гласуват днес", убеден е Мартин Димитров. Той очаква относително висока избирателна активност и се надява преди края на този месец да е готово по думите му правилното правителство.