Американските командоси ще дойдат и ще ни окупират, ще влязат утре в къщата на някого, кой знае какво могат да направят още друсани, да безчинстват, да пиянстват.

Това не може да се търпи - притеснението си в студиото на БНТ изказа лидерът на "Атака" Волен Сидеров след като вчера Нова телевизия изнесе информация за комично-трагичната ситуация с военните, явно по погрешка влезли в частен цех на фирма в Пловдивско по време на учение.

МО разследва нахлуването на американски войници в цех в българско село

МО разследва нахлуването на американски войници в цех в българско село

Ще се въздържа от коментари, а посолството на САЩ ще сътрудничи

Сидеров е притеснен и че може и да ни лъжат, че автоматите им са били с предпазител и без бойни патрони. "Те могат да разстрелят някого. Кой казва, че тези автомати не са могли да стрелят." И "защо не си правят обученията в Невада или в Аризона?"

Въпреки че случаят е от 11 май на практика, но информация за него излезе вчера, Сидеров е възмутен, че няма официална реакция от властите и че американските военни, участващи в учението не са изгонени още от страната. "Атака" ще даде пълната си подкрепа на собственика на цеха и вече Сидеров е провел разговор с него.

Американски войници "атакуваха" цех в Пловдивско

Американски войници "атакуваха" цех в Пловдивско

От Американското посолство у нас заявиха, че ще бъде извършена вътрешна проверка

Волен Сидеров призова служебното правителство да прекрати учението Balkan Sentinel - 2, да се откаже от програмата за учения в рамките на членството ни в НАТО и да "изнесе всички чужди войници от страната", тъй като това е окупация.

Има или няма американски бази у нас - къде е мнението на президента Румен Радев, на Каракачанов, Нинова, къде е мнението на Слави Трифонов, пита още Сидеров и посочи, че в предишния парламент се е обърнал с въпрос към депутатите от ИТН ще организират ли референдум за излизане на България от НАТО и ЕС.

Те обаче не са му отговорили или по-точно са му отговорили отрицателно, позовавайки се на евроатлантическия избор на страната. Това обаче, според Сидеров, е мнението на шестима сценаристи, а не на българския народ. Защо именно ИТН, ако са последователни в целите и принципите си, не желаят да организират референдум и да питат суверена за този базисен проблем на България, пита Сидеров.

Сидеров покани всички за коалиция, ако не са врагове с Русия

Сидеров покани всички за коалиция, ако не са врагове с Русия

Карадайъ, Нинова, Каракачанов - всички са добре дошли, обобщи лидерът на "Атака"

Сега като член на НАТО имаме най-слабата армия в Европа, а ако сме извън НАТО ще бъде точно обратното, ще имаме силна армия. В момента сме пионка в ръцете на НАТО, а 70-80% от българите не искат да имаме лоши отношения с Русия. "Ако ме бяха послушали преди години, щяхме вече да сме успели", обяви Сидеров.

Според лидера на "Атака" повечето от хората, ако помислят за бъдещето, ще видят, че Америка се разпада. Той последователно е против членство на България в НАТО и ЕС.

Трябва да се постави ново начало за страната - излизане от НАТО, независимост, прекратяване на концесиите, особено на златните концесии, икономическо развитие и мощни инвестиции от Русия у нас. Волен Сидеров е готов да даде списък за истинската ревизия, която трябва да се направи на служебното правителство.

Сидеров за Българските патриоти: Нищо ново

Сидеров за Българските патриоти: Нищо ново

Излизане от НАТО и без американски бази

Волен Сидеров коментира и отношенията си с бившите коалиционни партньори от "Обединени патриоти": Патриотизмът не е значка на ревера, посочи лидера на "Атака", който не е водил явно преговори за нова коалиция с ВМРО и НФСБ, които подписаха за общо явяване на изборите на 11 юли с "Воля" на Веселин Марешки под името "Българските патриоти".

ВМРО е партия барбарон, закача се навсякъде, а за партия НФСБ - "няма такава партия", тя беше откъсната от "Атака", заяви Сидеров.

Той е отправил предложението за сътрудничество към "Възраждане" на Костадин Костадинов, но се оказало, че това е партия, ръководена от егото на лидера й. Затова и "Атака" се явява самостоятелно на изборите на 11 юли, а Волен Сидеров е сигурен, че ако се извърши действителна промяна със смяната на ръководството на "Информационно обслужване" и проф. Михаил Константинов, партията му ще има други резултати на изборите. Ниската подкрепа за "Атака" се дължи на манипулации и лично отмъщение на Михаил Константинов, тъй като от много време Сидеров му иска оставката.

Сидеров вижда ГЕРБ, ДПС и ВМРО като новата тройна коалиция

Сидеров вижда ГЕРБ, ДПС и ВМРО като новата тройна коалиция

Подготвяло се гигантско фалшифициране на изборите