Отборите на Арда и Ботев (Враца) откриват интересния 18-ти кръг от програмата на efbet Лига. Двата тима ще премерят сили на "Арена Арда" в 12:30 часа, като през този сезон амбициите им са коренно различни.

Докато селекцията на Ники Киров е сензацията на кампанията и определено се бори за място в европейските клубни турнири, то опонентът им е в серия от загуби, които поставиха елитния статут на врачани под огромна въпросителна.

Николай Киров подновява договора си с Арда

Николай Киров подновява договора си с Арда

Настоящият контракт изтича в края на сезона

И за да потвърдим тези думи с цифри - Арда се намира в силна серия от 10 поредни мача без загуба. В същото време Ботев се намира в ужасяваща серия от 6 поредни поражения.

Домакините имат доста проблеми около състава. Контузени са Руменов, Русакис, Ганев и Атансов. Това ще доведе до някои промени в защита, а защо не дори и до рокада във формацията на "сините". Възможно е Пламен Крумов да заиграе като централен бранител. Важното за Ники Киров и щаба му е, че в атака на разположение е триото Делев-Коконов-Жуниньо, като последният се намира в изключителна форма и няма да бъде изненада, ако се превърне в сензацията на пролетния дял в efbet Лига.

Михаил Александров напуска Арда, избира между две оферти

Михаил Александров напуска Арда, избира между две оферти

Универсалният футболист ще разтрогне договора си

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В СРЕЩАТА!

Ботев пристига без наказания Илия Миланов, както и без контузените Ненов, Ничев и Том. Тони Здравков ще разчита на опитните Зехиров, Златински, Гаджев и Дани Генов, които трябва да поведат "зелените" към позитивен резултат. Новото попълнение Дориан Бабунски отново ще получи шанс да води врачанската атака.

Съдия-дебютант ще ръководи Арда - Ботев (Враца)

Съдия-дебютант ще ръководи Арда - Ботев (Враца)

Димитър Димитров с шанс да се докаже и в efbet Лига

Главен арбитър на срещата е Димитър Димитров, който ще направи своя официален дебют в efbet Лига. Негови помощници ще бъдат Петър Митрев и Станислав Станев. Делегат на БФС е Райчо Райчев, а работата на реферите зорко ще следи Атанас Бозев.

Сериозни проблеми за Тони Здравков преди следващия мач на Ботев (Вр)

Сериозни проблеми за Тони Здравков преди следващия мач на Ботев (Вр)

С контузии още са Том, Ничев и Юли Ненов