Кандидатът за мажоритарен народен представител на Коалиция за България от 23 МИР Георги Кадиев и неговото семейство ще се включат в общоевропейската инициатива "Пикник на плюшените мечета". Георги Кадиев и неговото семейство ще посетят Столичния зоопарк в 13:00 часа.

Стефан Данаилов, водач на листата на Коалиция за България в 16-ти МИР в Пловдив, ще участва в празника на арменската общност в града под тепетата, в 12.00 ч. Той ще пререже лентата на официалната церемония по откриването на ремонтираната арменска църква в Пловдив. Гости на събитието са: арменският владика от Букурещ, арменски духовни лица и представители на арменската общност. След официалното откриване Стефан Данаилов кани присъстващите на „На бяло сладко".


В сградата на театъра в Хасково председателят на БСП Сергей Станишев ще представи книгата си „Защото сме социалисти" и ще се срещне с хората от града. На събитието ще присъстват и кандидатите за народни представители на Коалиция за България от хасковския регион.

От 12.00 часа в Русе водачът на листата на Коалиция за България в Русе Меглена Плугчиева и мажоритарният кандидат Руденко Йорданов ще присъстват на традиционния за града Фолклорен празник "Златната гъдулка". В 16.00 часа в с.Нисово Плугчиева ще посети винарска изба и хотелски комплекс, реализирани чрез проекти, финансирани със средства от структурните фондове на ЕС. В 18.00 часа Плугчиева ще се срещне с хората от с.Иваново в сградата на читалището. Денят на бащата, от 18.30. часа младият татко и кандидат за народен представител на Коалиция за България Любомир Петков кани на среща- разговор родители с деца в детския клуб на ул."Рила" в Плевен.

От 15.00 часа пред читалище „Просвета" в Перник мажоритарният кандидат на Коалиция за България Весела Лечева ще участва в награждаването на III-ти републикански фестивал на хората с увреждания. От 18.30 часа на градския площад в Перник ще бъдат представени кандидатите за народни представители на Коалиция за България от пернишкия регион.

От 11.30 часа на площада в Любимец ще бъде представена листата на Коалиция за България в хасковския регион. Водачът на листата Емилия Масларова ще дари линейка на филиала на Спешния медицински център в Любимец. От 10.00 часа водачът на листата на Коалиция за България в Силистра Антон Кутев и мажоритарният кандидат Светлана Великова ще посетят дома за стари хора в Алфатар. От 20.00 часа ще се срещнат с младежите от Дулово в клуб „Музея".

В Ямбол Атанас Мержданов, мажоритарният кандидат Петър Кънев и народни представители на Коалицията от ямболския регион ще се срещнат с хората от общините Тунджа и Елхово. В 20.00 часа ще посетят с.Дражево, а в 21.30 часа - с.Скалица.

Поредица от шоупрограми в аквакомплекс „Нептун" стартират младите социалисти от Пловдив. Началото е от 11.00 часа.