Националният изборен щаб на Синята коалиция ще даде пресконференция от 10.00 часа в предизборния щаб на "Синята коалиция".

Лидерът на СДС Мартин Димитров и лидерът на Обединени земеделци Анастасия Мозер ще дадат пресконференция от 16.00 часа в Бургас на площад „Тройката" . Пак там, от 18:00 часа на концерта „Гласувай с номер 19 за Синята коалиция" ще присъства водачът на листата и мажоритарен кандидат Вълчо Чолаков, както и останалите кандидати за народни представители на Синята коалиция в региона.

Лидерът на ДСБ Иван Костов ще е в Монтана. Той ще даде пресконференция от 17.00 часа в центъра на града. От 18.30 часа, в Младежкия дом, Иван Костов и водачът на листата и мажоритарен кандидат Любомир Иванов с останалите кандидати за депутати ще се срещнат с граждани на Монтана. В Габрово, Синята коалиция организира поход до местността „Градище". Това е знак за ангажиране с приоритета за развитието на града като притегателно за туристите място. Мажоритарният кандидат и водач на листата на Синята коалиция за Габровска област Мариана Даракчиева кани всички симпатизанти да се включат в похода. Мястото за събиране е централната информационна шатра - до „Глинените гърнета" в 9.30 часа.