Червените депутати се оплакаха от среднощния маратон по Бюджет 2018. Те са недоволни, че не са приети техните мерки в редица сектори.

Снощи ГЕРБ и ОП скриха дебата от българските граждани, заяви на брифинг Жельо Бойчев.

За съжаление този бюджет запазва несправедливата данъчна система, категоричен бе той. Макрорамката за тази година чертае все по-дълбоки неравенства между хората. Според Бойчев липсват каквито и да е реформи в бюджет 2018, а парите на гражданите се харчат без цел и ефект.
Бюджет 2018 прави бедните все по-бедни, а богатите все по-богати, категоричен бе червеният депутат.

Според левицата здравеопазването ще бъде подложено на геноцид. Гражданите няма да имат достъп до лечение.

БСП с наказателна акция, Марешки си сложи маска
Обновена

БСП с наказателна акция, Марешки си сложи маска

Среднощното заседание за Бюджет 2018 ядоса опозицията

Освен това над 2 милиона български пенсионери са лишени от ръст на пенсиите от 70 лева, както настояха червените.
В бюджета за наука липсвали 15 милиона лева , за да функционира БАН нормално. Системно се заличавала и българската наука.

В държавата на Борисов не можем да сложим знак на равенство между знанието и Винету, недоволен е Стоян Мирчев. Да не забравяме какво се е случило с индианците, когато са дошли колонизаторите, изтъкна той. Според него ГЕРБ ни подлагали на същата участ като тази на индианците.

Разузнавачите ни с 1200 лв заплата, но преписвачи на вестници

Разузнавачите ни с 1200 лв заплата, но преписвачи на вестници

С тази бюджетна политика след пет години няма да имаме служби, смятат червените

Припомняме, два поредни дни парламентът приема Бюджет 2018. Вчера вечерта депутатите по традиция си удължиха работното време до 23 часа, но после се оказа, че ще работят и след полунощ. Заседанието е приключило чак в 3 часа днес. 
Освен ударното приемане на бюджета за следващата година обаче, не малко скандали се разразиха днес извън "бюджетната рамка", след като сутринта парламентарната група на "Воля" влезе в пленарна зала с противогрипни маски, протестирайки по този начин срещу присъствието на червения депутат Иво Христов.

"Воля" са с маска, за да се предпазят от временната умопомрачителност на червения депутат. Заразата не спира до тук", подчерта Марешки и цитира изказванията на Вежди Рашидов и на Слави Трифонов от Лондон. "Представете си, че ми падне пердето и кажа , че всички вие сте дебили, дали ще ми го простите", ядоса се лидерът на Воля. Той отново поиска подобно поведение да бъде осъдено и да се търси възмездие за честта и достойнството на българските граждани.