Настъпил е моментът, в който хората с пристойно поведение, почтеност, знания, умения и опит е необходимо да обединят усилия и да запретнат ръкави в решаване проблемите, пренебрегвайки егото си. Това каза Любомир Каримански от "Има такъв народ" в декларация от името на група,

Според него е необходимо да се спре поставянето на гордостта пред напредъка.

"Управлението на знанието като подход към управлението на държавата не е нова концепция. То е най-вече и основен източник за необходимите трансформационни процеси. Важно е да стигнем до ефективно управление на знанията", каза още той.

Румен Радев призова депутатите да не пилеят историческо време
Обновена

Румен Радев призова депутатите да не пилеят историческо време

Миналото може да потърси политически реванш под чадъра на прокуратурата

"Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощ и предложим на обществото истинска и осезаема промяна, свързана с високи нравствени критерии и стандарти, независимо от политическата украска. Предприемаческияг дух се свързва с творческия потенциал на човека", каза още Каримански.

"ПГ на ИТН ще направи всичко възможно да бъде съставено правителство, парламентът да работи през целия си мандат. Ние ще се стремим да следваме трите принципа за процъфтяване на човешкия живот", заяви още той.

Нинова си пожела пълен мандат на новото НС

Нинова си пожела пълен мандат на новото НС

БСП поставили диагнозата: "паралелна държава на задкулисието и народ, поробен от свой"

ИТН залага на три основни принципа в управлението на 47-то Народно събрание. "Точно в тази зала, наречена от Захари Стоянов свещена, в която се гласуват законите на нашето отечество, да покажем трудолюбие", препоръча той. Вторият принцип - любознателността. "През вековете просветители и будителите са успели да отредят достойно място на нацията ни сред световното образование и култура... Съчетанието на знание и морални ценности могат да достигнат така желания стремеж към минимизиране на корупцията и нови порядки, носещи истинската свобода на България", поясни Каримански. И природа, и иновации - важно е да се достигне до ефективно управление на знанията и баланс на икономическия баланс на държавата, каза още той.

Третият принцип е свързан с развитието на творческото начало на всеки един от нас - да се предложи на обществото истинска и осезаема промяна, свързана със стандарти, независимо от политическата украса.

ДПС ще възстановява "нормалността", но иска отговори от ЦИК за изборите

ДПС ще възстановява "нормалността", но иска отговори от ЦИК за изборите

Избирателите не дали властта на нито една партия

Всички граждани, които искаме нововъведения, е необходимо да сме денонощно будни и да носим справедливост за достоен начин на живот, защото когато на противниците на тези реформи се отдаде възможност да нападат - те ще го направят жестоко и настървено, съществуват два начина за борба с невежеството и дребните малки, хитри човечета, яхнали държавата - единият със сила, а другият - със закон, анализира в художествен стил Каримански.

ГЕРБ: Парламентът не разполага с легитимност да си позволи нови авантюри

ГЕРБ: Парламентът не разполага с легитимност да си позволи нови авантюри

Десислава Атанасова иска новото мнозинство да се допитва и до тях

Настъпил е моментът, в който хората с пристойно поведение, умения и опит, трябва да обединят усилия да решат проблемите от ежедневието на хората, необходимо е да спрем да се оправдаваме, а да правим нещата да се случват, да се спре да се поставя гордостта пред напредъка. Очаква се обновление, новите поколения имат нужда от мотивация, а не да поемат по света предприемачите, има нужда от защита на креативността и правене на бизнес, хората на образованието и науката да развиват познанието и да дадат полет над научните си постижения, възрастните жадуват за уважение към трудностите и ежедневна грижа, жизненоважно е в законите, които ще бъдат приети, да се предвидят норми за използване на природни ресурси, да се изучават процесите по използване на ресурсите и потенциала на работната сила, изреди той приоритетите на ИТН.

Кирил Петков призова за обединение срещу майбасите по разбитите пътища на България

Кирил Петков призова за обединение срещу майбасите по разбитите пътища на България

Наш дълг е да служим на българския народ

ПГ на ИТН ще направи всичко възможно да се състави правителство, НС да работи през целия мандат, да следваме трите принципа на човешкия живот и хората в България да бъдат спокойни. "Здраве, целомъдрие, почтеност в реформите за по-справедлив живот на българите, няма нищо по-важно от човечността, каза в заключение Каримански.

анкета

Колко ще изкара това Народно събрание

Виж резултати

Три месеца 21.3%

Година 22.1%

Две години 9.1%

Пълен мандат 41.1%

Избори до дупка 6.5%