Мартин Димитров гласува във френската гимназия в София. Той дойде с екипа си, съпругата и малката си дъщеричка.

Мартин Димитров обясни, че е гласувал за по-доброто бъдеще на България. „Обещахме на хората синьо лято и то започва от днес", изтъква той.

„Аз съм голям оптимист и смятам, че днес Синята коалиция ще бъде голямата изненада на тези избори", смята още Димитров.
Той каза, че очаква висока избирателна активност.

"Със своите действия Станишев и Доган ограбиха много хора и това ще доведе до по-висока активност", категоричен е той.

Иван Костов: За да върнем доверието в България, трябва да се въведат европейските правила в страната.
Още...

По думите му много хора, които не са смятали да гласуват са обявили, че ще подкрепят Синята коалиция. Мартин Димитров каза още, че лидерът на ДПС е докарал пак избиратели от Турция.

На въпроса на news.bg не се ли е размила кампанията за евро вота с тази за националните избори, Мартин Димитров каза: „Нещата са свързани. Един европейски депутат не може да бъде успешен, ако няма зад себе си правителство, което да върши работа."

Тези избори са първата стъпка към смяна на управлението и към по-добро бъдеще за Българи, така че бих казал това е първото полувреме, посочи още лидерът на СДС.
Трябва да се представил силно сега, за да може другата част от състезанието да бъдем още по-добри, смята Димитров

Относно дали ще има отлив на сини симпатизанти зарад проблемите в СДС с Пламен Юруков, Димитров коментира: „Искам да благодаря лично на Станишев, лично на Доган, че с цялата тази омраза, която изсипаха върху нас, ясно показаха коя е истинската и единствена алтернатива".

Мартин Димитров обясни, че е дошъл да гласува с дъщеричката си, защото се надява да й остави перспектива и европейско членство.