Кандидатите за народни представители на Коалиция за България от 23МИР София-град ще посетят манастира в Младост 2 в столицата във връзка с Еньовден. По-късно кандидатите ще се срещнат с дейци на културата и читалищни настоятелства и с гражданите от кв. Дианабад.

Същия ден водачът на листата на Коалиция за България в 24МИР Любен Корнезов, мажоритарният кандидат Таско Ерменков и кандидати за народни представители на Коалицията от 24МИР ще посетят МБАЛ Царица Йоана. По- късно кандидатите ще проведат поредица от срещи с хората от Оборище, Кремиковци, Слатина и Сердика. Кандидати за народни представители на Коалиция за България от 25МИР ще се срещнат с хората от Банкя, Красна поляна, Надежда и Овча купел.

От 18.00 часа в ресторант „Панорама" на бул. Дондуков 11 в София ще се проведе среща на жените - кандидатки от листите на Коалиция за България в 23, 24 и 25 МИР София-град с ръководствата на районните клубове на жените-социалистки за паритет и солидарност в София. Срещата е по инициатива на председателя на Обединението на жените-социалистки за паритет и солидарност в БСП Катя Николова.

 От 11.00 часа водачът на листата на Коалиция за България в София-област Кирил Добрев, мажоритарният кандидат Маргарита Петкова и кандидатите за народни представители на Коалицията от софийска област ще присъстват на откриването на спортна зала към аграрната гимназия в Златица. От 16.00 часа ще присъстват на първата копка на околовръстен път в Челопеч. Същия ден кандидатите на Коалицията от София-област ще се срещнат с хората от Елин Пелин, Драгоман, Етрополе, Костенец и с.Трудовец.

От 11.00 часа в с. Сливо поле на зеленчуковата борса водачът на листата на Коалиция за България в Русе Меглена Плугчиева ще се срещне със земеделски производители от района, ще разгледа пазара в селото и центъра за рехабилитация.

От 9.45 часа Плугчиева и мажоритарният кандидат Руденко Йорданов ще присъстват на Събор-надпяване „Липник". По-късно водачът на листата на Коалиция за България в Русе ще разгледа свинекомплекса и земеделската кооперация в с. Бръшлен. От 16.00 часа Меглена Плугчиева и Руденко Йорданов ще бъдат в гр.Бяла. Там ще посетят шивашка фирма и ще разговарят с избиратели от региона.

От 10.00 часа водачът на листата на Коалиция за България в Хасково Емилия Масларова ще открие жътвената кампания в с.Троян, симеоновградско. От 14.00 мажоритарният кандидат Райна Йовчева и кандидати за народни представители на Коалицията в хасковския регион ще посетят клуба на пенсионера в Тополовград.Същия ден кандидатите за народни представители на Коалиция за България ще се срещнат с хората от Конуш и Брегово. По инициатива на г-жа Масларова в Свиленград ще се проведат профилактични прегледи срещу рак на гърдата.

От 14.00 часа водачът на листата на Коалиция за България в Бургас Пламен Орешарски ще се срещне с представители на банковия сектор в х-л Аква в Бургас. По- рано през деня, в 12.00 часа, Пламен Орешарски ще се срещне с музейни работници в Етнографския музей в града. Същия ден кандидатите за народни представители на Коалиция за България от бургаския регион ще проведат поредица от срещи с хората от общините Средец, Приморско, Поморие, Айтос, Царево и Бургас.

От 13.00 часа водачът на листата на Коалиция за България в Добрич Петър Димитров, мажоритарният кандидат Росен Карадимов и кандидатите за народни представители на Коалицията от добричкия регион ще присъстват на възстановка на обредни ритуали, свързани с празника Еньовден в Етнографския комплекс в Добрич. Същия ден кандидатите на Коалиция за България ще се срещнат с хората от Житница и Коларци, Генерал Тошево.

 От 15.00 часа водачът на листата на Коалиция за България в Перник Ангел Найденов ще се срещне с работещите в Бесстхника в Перник. От 16.00 часа Найденов ще се срещне с офицери от резерва в салона на районната потребителска коопеарция в града. от 16.00 часа мажоритарният кандидат Весела Лечева ще присъства на детски празник в с.Ноевци, Брезник. Същия ден кандидатите на Коалиция за България от пернишкия регион ще проведат поредица от срещи с хората от с.Люлин, с. Черна гора, с.Станьовци, с.Гълъбник, с. Сопицас.Д.Секирна и с.Ковачевци.

 От 18.00 часа водачът на листата на Коалиция за България в Ловеч Евгений Узунов, кандидати за народни представители на Коалиция за България от ловешкия регион, кметове и общински съветници от БСП ще се срещнат с Иван Атанасов от НАПИ. Срещата ще се проведе в ресторант Драката в града.

Мажоритарният кандидат на Коалиция за България Милко Багдасаров ще присъства на тракийския събор в кв. Веселчане в Кърджали. Същия ден кандидатите за народни представители на Коалиция за България от кърджалийския регион ще отбележат Еньовден в „Св. Йоан Предтеча" и ще се срещнат с хората от Джебел.

Кандидатите за народни представители на Коалиция за България от благоевградския регион ще проведат поредица от срещи с хората от Сатовча, Кочан, Плетена и Кресна.
Кандидатите за народни представители на Коалиция за България от пловдивския регион ще проведат поредица от срещи с хората от общините Карлово, Първомай, Брезово, Раковски, Родопи, Асеновград, Куклен, Стамболийски, Хисар, Марица.

От 17.00 часа водачът на листата на Коалиция за България във Велико Търново Бойко Великов и кандидати за народни представители на Коалицията от региона ще участват в тематична среща „Здравеопазване" в х-л Рачев Болярски във Велико Търново. Същия ден кандидатите за народни представители на Коалиция за България от великотърновския регион ще проведат поредица от срещи с хората от общините Павликени, Златарица, Полски Тръмбеш в Велико Търново.

 От 18.00 часа в читалището мажоритарният кандидат на Коалиция за България Радослав Гайдарски ще се срещне с хората от Бела Рада. Същия ден кандидати за народни представители на Коалицията от видинския регион ще посетят Слана бара.

 От 18.00 часа в сградата на читалището водачът на листата на Коалиция за България в Кюстендил Мая Манолова ще се срещне с жители на кварталите „Герена" и „Никола Въжаров". По-късно Манолова ще обсъди проблемите на ВиК мрежата с граждани от Слокощица.

От 15.30 часа водачът на листата на Коалиция за България в Силистра Антон Кутев ще се срещне с граждани. От 17.00 часа водачът на листата Антон Кутев и мажоритарният кандидат Светлана Великова ще се срещнат с учители в синия салон на хотел „Данубе". Същия ден представители на листата от силистренския регион ще проведат срещи с граждани от Айдемир, Краново, Алеково, Попина.

От 10.00 часа мажоритарният кандидат от листата на Коалиция за България във Варна проф.Анелия Клисарова ще се срещне с хората от район „Одесос" в РС на БСП „Одесос".
От 18.30 часа в Бяла Слатина водачът на листата на Коалиция за България за Враца Георги Божинов и мажоритарният кандидат Димитър Гъндев ще се срещнат с граждани в салона на читалището. Същия ден кандидатите за народни представители от врачанския регион ще проведат срещи в Мездра, Враца, Роман, Зверино, Търнава, Долна Бешовица.

От 10.00 часа в кметството на с.Горен Дервент водачът на листата на Коалиция за България за Ямбол Атанас Мерджанов ще се срещне с граждани. От 10.00 часа в клуба на БСП в с.Добрич мажоритарният кандидат Петър Кънев ще се срещне с жители на селото. Същия ден представители на листата за ямболския регион ще се срещнат с граждани в общините Елхово, Болярово, Стралджа.

Кандидатите за народни представители на Коалиция за България от монтанския регион ще проведат поредица от срещи с хората от Вършец, Чипровци, Вълчедръм и Г.Дамяново.
Кандидатите за народни представители на Коалиция за България от сливенския регион ще проведат поредица от срещи с хората от Бяла, Абланово и Омуртаг.

От 18.00 часа в сградата на общинския съвет водачът на листата на Коалиция за България в Габрово Ивелин Николов ще се срещне с екипа на турнето „България-Презареждане". Националното турне „България - Презареждане" гостува в Габрово. Младите ще се съберат в 20.00 часа на площад „Възраждане " в града.

От 10.30 часа на зеленчуковата борса в Първенец ръководителят на Регионалната разплащателната агенция в Пловдив Явор Гечев ще се срещне със земеделски производители.

В 15.00 часа Атанаска Тенева е поканила на чаша руски чай в клуб „Берьозка" жени антифашистки.

От 17.30 ч. в зала „Сезони" на Голямата къща доц. Илия Баташки има среща с ветерани - симпатизанти и хора, подкрепящи левицата във възгледите си. В 18.00 часа Захари Георгиев и Атанас Папаризов участват в хайд парк с жители на „Централен. Мястото на срещата е на бул. „Свобода" № 15, до зъботехническата лаборатория.

От 19. 00 ч. Кирчо Атанасов и Георги Атанасов ще дискутират с граждани в клуба на БСП в „Северен" чете ли младото поколение политическа литература и прави ли ги това политически активни личности, както и какво е ролята на интернет за информираността на младите българи. От 19.30 ч. Захари Георгиев, доц. Илия Баташки и Явор Гечев имат среща с обществеността в кв. Коматево в градинката пред читалището.