В парка на църква „Св.Никола" на ъгъла на ул."Опълченска" и „Пиротска" до 134 училище в 9.00 ч. ще се проведе инициатива за боядисване, почистване и освежаване на детска площадка. В инициативата ще вземат участие мажоритарният кандидат на ПП „ГЕРБ" за 24 МИР Моника Панайотова, кандидати за депутати от пропорционалната листа, ръководството на района, членове и симпатизанти.

Експерти от ГЕРБ ще участват в дискусията "Българското животновъдство - има ли надежда за оцеляване и развитие" по покана на Националната асоциация на млеко- и месопроизводителите, Националната асоциация на животновъдите в България и Браншовия съюз на животновъдите в България, която ще започне в 13.00ч. Целта на форума е предизвика дискусия за състоянието и проблемите на животновъдството в България.

В 10.00 ч. мажоритарният кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ и водач на пропорционалната листа Валентин Микев заедно с другите кандидати на партията ще посетят текстилните фабрики в Дупница- „Бода стил", „Миранда" и „Кодетекст".

От 9.00ч до 13ч. специалистът по очни болести д-р Васил Василев, ще извършва безплатни прегледи и консултации за гражданите на Дупница и региона, по инициатива на ГЕРБ. Прегледите ще се правят в сградата на ДКЦ в медицински център „Хипократ", ет. 4.

В 18.00ч в конферентната зала на хотел "Железник" в Стара Загора ГЕРБ ще проведе среща - дискусия на тема „Предизвикателства и основни акценти в политиката на ПП ГЕРБ в областта на отбраната". Специален гост ще бъде ген. лейтенант Аньо Ангелов - експерт в комисията по отбрана на ПП ГЕРБ и Ангел Крумов.

От 20,30 часа в конферентната зала на х-л Казанлък, в гр. Казанлък ще се проведе среща - дискусия на тема „Предизвикателства и основни акценти в политиката на ПП ГЕРБ в областта на отбраната".

В пленарната зала на Община Първомай в 19.00 ч. Мирослав Найденов и Цветан Димитров от Експертната комисия на ГЕРБ по земеделие и гори участват в кръгла маса по проблемите на земеделието и животновъдството. Домакин на форума е общинският ръководител на ГЕРБ Първомай и кандидат за народен представител от 17-ти МИР Пловдив област Красимира Александрова.

В Дом на културата от 19,30ч. ще бъдат представени кандидат-депутатите от листата на ПП ''ГЕРБ" в град Гоце Делчев ПП ГЕРБ организира предизборен митинг-концерт за представянето на кандидатите за народни представители от Плевен. Концертът ще се състои на площад "Възраждане" в града, от 20.00 часа. Сред изпълнителите ще бъдат участниците в Мюзик Айдъл Маги Джанаварова, Тома Здравков, Теодор Койчинов, Преслава Мръвкова, както и "Царят на комедията" и Влади Въргала.