В Благоевград от 17.30 часа водачът на листата на НДСВ Марина Дикова ще се срещне с гражданите на Банско и Добринище.

В Бургас в 11.00 часа водачът на листата на НДСВ в Бургас Трифон Грудев ще участва в откриването на сърф регата. В 16.00 часа в офиса на НДСВ (на ул. „Богориди) Владимир Каролев и листата на НДСВ в Бургас ще представят Икономическата програма на НДСВ. В 18.00 часа кандидатите на НДСВ ще се срещнат с избиратели в Жълтото кафе в Созопол.
Във Варна в 16.00 часа на Раковината водачът на листата и мажоритарен кандидат на НДСВ Николай Василев и членове на листата ще участват в надпяване с всички. По-късно през деня Василев и членове на варненската листа ще се срещнат с жителите на Суворово. В 18.30 и 20.00 часа членове на листата ще се срещнат със Секционните избирателни комисии в Орешак и Куманово.

Във Велико Търново в 10.00 часа кандидатите от листата на НДСВ и привържениците на зелената идея ще почистят парка в Долна Оряховица. В 11.30 водачът на листата ни мажоритарен кандидат на НДСВ Борислав Цеков и членове на листата ще се срещнат с жители на Горско ново село. В 19.30 членове на листата заедно, доброволци и великотърновския „Диксибенд" ще посетят пазара в квартал „Пишмана" в града.
Във Видин в 11.00 часа водачът на листата и мажоритарен кандидат на НДСВ във Видин Нина Чилова и членове на листата ще се срещнат с културни дейци и презентация на филм. От 17.00 часа кандидатите на НДСВ бъдат на панаира в Белоградчик.

Във Враца от 10.00 часа водачът на листата на НДСВ и мажоритарен кандидат във Враца Христина Христова и членове на жълтата листа ще посетят пазара и тържището в Бутан. В 19.30 часа кандидатите на НДСВ ще се срещнат със симпатизанти в Бяла Слатина.
В Габрово от 16.30 часа водачът на листата на НДСВ в Габрово и мажоритарен кандидат Светлозар Тодоров ще се срещне с жители на село Кормянско, а в 18.00 ще се срещнат с жителите на село Градница.

В Добрич в 11.00 часа кандидати от листата на НДСВ в Добрич ще посетят турнира по риболов в град Тервел, като са осигурили награди за победителите.

В 12.00 часа водачът на листата на НДСВ и мажоритарен кандидат Миглена Тачева и жълтите кандидат-депутати ще се срещнат с избиратели от Тервел в клуба на НДСВ в града.

В Ловеч в събота кандидатите от листата на НДСВ в Ловеч ще се срещнат с избиратели в читалището в Ябланица.

В Монтана в 10.30 часа мажоритарният кандидат на НДСВ в Монтана Любомир Дацов и мажоритарният кандидат Мариета Райкова, заедно с кандидата от листата на партията Тодор Върбанов ще се срещнат със симпатизанти на пазара в Медковец. В 17.30 кандидатите на НДСВ ще се срещнат с жителите на квартал „Огоста" в Монтана, а час по-късно ще имат среща с монтанските медии. В 20.30 часа Дацов, Райкова и Върбанов ще посетят село Смиляновци.

В Пазарджик в 11.00 водачът на листата на и мажоритарен кандидат на НДСВ в Пазарджик Весела Драганова и кандидатите на НДСВ от листата ще се разходят из пазара в Пещера, а в 12.00 часа ще се срещнат с избиратели в градина „Перистера".
В Перник в 10.00 часа водачът на листата на НДСВ и мажоритарен кандидат в Перник д-р Боян Богданов и кандидати от листата на НДСВ ще се включат в обиколка на пернишките села за срещи с избиратели. В 17.30 часа в читалището на пернишкия квартал „Църква" кандидатите на НДСВ ще се срещнат с избиратели.

За Пловдив - град в 17.30 часа е предвидено водачът на листата и мажоритарен кандидат за Пловдив от НДСВ Милен Велчев и членове на листата след 10-годишно прекъсване да открият възстановеният турнира „Купа Пловдив" по мотоциклетизъм. Ще има и авиошоу с парашутисти.

За Пловдив-област е предвидено от 10.00 часа водачът на листата на НДСВ в Пловдив - област Пламен Моллов в градинката на Цар Иван - Асен в Асеновград да се проведе празник „3 в 1" шахмат, лятна козметика на „Орлифлейм" за дамите в кафе „Омония", а за децата - танци, рисунки и подаръци.

В Разград водачът на листата на НДСВ в Разград и мажоритарен кандидат д-р Валери Цеков и членове на листата ще се срещнат с жителите на селата Просторно, Побит камък и Топчии.

В Русе от 8 до 11 часа по повод Световния ден на риболова кандидатите на НДСВ ще участват в състезание по риболов в Две могили. По същото време в Две могили ще бъде и бусът на НДСВ с медицински сестри, юрист, социален работник и доброволци. В 15.00 часа бусът ще е в село Долна Студена. В 16.30 часа ще започне състезание по риболов в селото, а от 20.00 часа ще има срещи с избиратели и актива на НДСВ в Долна Сутдена.
В Сливен в 10.00 часа мажоритарният кандидат на НДСВ за Сливен Николай Цонев ще присъства на Националните борби в село Жельо войвода. В 12.00 часа Николай Цонев и листата на НДСВ ще дадат начало на ремонтите дейности на храма „Света Троица" в Крушаре, ще присъства и митрополит Йоаникий.

В София - 23 МИР в 11.00 часа в кафе-сладкарница „Толедо" (до ритуалната зала в „Красно село") водачът на листата и мажоритарен кандидат на НДСВ в 23 МИР Пламен Константинов ще се срещне с избиратели. В 13.30 часа Пламен Константинов и членове на листата за 23 МИР ще посетят пазара в квартал „Младост". В 14.30 часа Пламен Константинов ще посети шатрата на НДСВ в Студентски град (до зала „Христо Ботев"), където ще раздава автографи и информационни материали. В 17.00 часа кандидатите на НДСВ ще посетят магазин „Фантастико" на булевард „Бъкстон". В 19.00 часа Пламен Константинов ще бъде на спортната площадката при зала „Раковски".

В София - 24 МИР в 14.30 членовете на листата на НДСВ в софийския 24 МИР ще участват в детски празник с Бате Енчо в парка „Подуяне". В 18.00 часа среща с обществеността край езерото „Дружба",район Нови Искър.Участват представители на листата.

В София 25 - МИР в 11.00 часа на централния вход на столичния Западен парк водачът на листата и мажоритарен кандидат на НДСВ в софийския 25 - МИР Огнян Герджиков и членовете на листата заедно с младежите на НДСВ организират детски празник с много музика, забавни игри и конкурс за най-добра рисунка на тема „Детство мое".
В София - област кандидатите от листата на НДСВ в Софийска област ще бъдат гости на ловния събор в Горна Малина, в местността „Ращене".

В Стара Загора в 11:30 часа в центъра на Ветрен мажоритарният кандидат на НДСВ в Стара Загора ще бъде гост на лимонадено шоу за децата от селото, където ще има много изненади и награди за най-пъргавите малчугани. В 12:30 Нейкова ще има Срещи в ромския квартал в село Дъбово. В 18:30 Мария Нейкова ще има среща с бизнеса и представители на офицерите от запаса, работещи в завод „Арсенал" в Казанлък, Голяма зала. В 17:30 Среща на министър Цонев с кмета на Казанлък Н. Дамянов. От 18:30 кандидати от листата на НДСВ ще се срещнат с пенсионери от село Шаново в Пенсионерския клуб в селото.

В Ямбол в 9 часа сутринта водачът на листата и мажоритарен кандидат на НДСВ в Ямбол Минчо Спасов организира почистване с лодки на река Тунджа в района на Ямбол. В 11.00 часа водачът и членове на листата продължават с воден поход край село Срем.