Опитът за нова Конституция е неграмотен опит за диверсия. Такава оценка постави депутатът от БСП Стоян Мирчев за проекта на ГЕРБ в ефира на Нова телевизия.

Абсурдно е да се говори нова Конституцията, вместо за оставката на Борисов. Според мен, тази Конституция е дадена от Пеевски на Дани Кирилов, който доста неграмотно я е преработил, заяви още Мирчев.

Бойко Борисов панически го е страх, че в България може да се проведат честни избори, според него Пеевски иска да утвърди Иван Гешев като собствена бухалка. Той картинно каза, че Борисов и с три магарета не може да бъде докаран на парламентарен контрол.

ГЕРБ иска Радев да покаже какво предлага за нова Конституция

ГЕРБ иска Радев да покаже какво предлага за нова Конституция

Красимир Ципов очаква подкрепа от патриотите

Какво значи да рестартираме системата - да сложим Х на всички престъпления за корупция? А 80 човека ще могат да променят Конституцията, на главния прокурор се дава законодателна инициатива - вместо да разделяме властите, ги омесваме. И махаме преамбюла на Конституцията, където пише, че сме социална и правова държава, изброи Мирчев. Една хайка, една хунта се опитва да ни превърне в полицейска държава, бе категоричен Мирчев.