Четирима души от пострадалите в шуменското село Хитрино са в стабилно състояние във ВМА - Варна. Те са хоспитализирани, без промяна, отчетоха от Министерството на здравеопазването към 12:00 часа на 21 декември 2016 г.

Едната пациентка от УМБАЛ "Св. Марина" - Варна днес е транспортирана в лечебно заведение в София за извършване на очна операция. Другата пациентка остава в същата болница в стабилно състояние.

БЧК остава на терен в Хитрино

БЧК остава на терен в Хитрино

Набраните средства вече са почти 1,7 млн. лв.

Стабилно, но тежко остава състоянието на пациента, пострадал при трагедията в Хитрино, преместен във ВМА-София. Припомняме, на 16 декември от Военноморска академия - Варна болният бе транспортиран с военния самолет "Спартан".

Четиримата пациенти от МБАЛ - Шумен вече са изписани. Към момента на територията на с. Хитрино дежурят четири спешни екипа - два на ЦСМП - Шумен, един на ЦСМП - Разград и един на ЦСМП - Търговище.

7, а не 8 са жертвите в Хитрино, опасността остава

7, а не 8 са жертвите в Хитрино, опасността остава

Това обявиха на извънреден брифинг Бъчварова и шефът на пожарната

Припомняме, на 10 декември т.г. рано сутринта товарни цистерни, натоварени с пропилен и пропан-бутан дерайлираха на гарата в Хитрино. Имало е теч на газ, последва взрив и пожар. От взрива сградата на гарата и много къщи са разрушени или частично пострадали. Седем души загинаха.