От БСП веднага реагираха и обвиниха управляващата партия, че разпространява фалшиви новини, визирайки твърденията на депутата от ГЕРБ Спас Гърневски. По-рано днес Гърневски заяви, че БСП и ПЕС стоят зад сделката за активите на ЧЕЗ у нас

"Всеки един народен представител трябва да се срамува от подобни изявления, които бяха декларация на сбирщина от поредните слухове", посочи социалистът Драгомир Стойнев.
Той критикува, че думите на гербера са били аплодирани.

БСП и ПЕС стоят зад ЧЕЗ, разкриха от ГЕРБ

БСП и ПЕС стоят зад ЧЕЗ, разкриха от ГЕРБ

ГЕРБ откриха "гадовете" на "Позитано"

"Няма как да се има доверие, когато за най-малкото нещо, чуто, недочуто, разбрано, неразбрано, ние сме готови да стигнем дъното", каза червеният депутат и добави, че трибуната е свещенна, но ГЕРБ наистина са я превърнали в селска седянка.
"Силно вярвам, че сме избрани да изпълним една цел, а тя е просперитета на българската държава и подобряване на благополучието на българските граждани", заяви още той. По думите му от БСП няма политик, който да си позволи в името на личния си интерес да постави този на държавата. Тук няма печеливши и губещи, тук има интерес на България, посочи Драгомир Стойнев.

БСП излезе със списък с фалшивите твърдения на Цветанов

БСП излезе със списък с фалшивите твърдения на Цветанов

Левицата изпрати писмо: "Фактите срещу лъжите на Цветан Цветанов в БНТ"