Лидерът на БСП Корнелия Нинова е готова с подкрепа за Мая Манолова, но с условия. Пред градския пленум тя постави въпроси към кандидата за кмет. Въпросът е в каква степен Мая Манолова ще припознае нашата платформа, изтъкна лидерът на БСП.

Спечелването на изборите не може и не трябва да е цел на БСП, защото това било средство за голямата цел, а именно промяна на модела на управление в страната и модела на управление на София.

Победата в София по всички прогнози, проучвания, настроения, е възможна, обясни Нинова. Победата зависела от идеите, личностите и екипната работа. Човек с голямо доверие, който е уважаван от БСП, но може да събере и допълнителна подкрепа извън нас с ясни ангажименти към софиянци и с нашата сила като партия и екип, може да бъде успешен модел за спечелване на София, убедена е лидерът на БСП.

Паргов убеждава, че Мая Манолова ще обедини леви и десни столичани

Паргов убеждава, че Мая Манолова ще обедини леви и десни столичани

Червените решават днес дали подкрепят Мая Манолова за кмет на столицата

Ако изберем Мая, личността е много важно нещо, заяви още тя. Бих искала Мая да отговори на въпроси и да поеме ангажименти, защото над всеки един от нас стои политиката на БСП, допълни Нинова.

Тя иска отговори дали като кмет Манолова ще работи почистването на София да се възлага на общинско дружество. Дали тяще въведе безплатно ползване на транспорт със зелен билет, ще въведе ли видеонаблюдение по спирки, детски градини и подлези. Дали ще има стипендии за студенти и учащи, ще обещае ли да не се вдигат данъците, ще преразгледа ли концесията на "Софийска вода", пита още Нинова.

Манолова може да бие ГЕРБ в София, категоричен Свиленски

Манолова може да бие ГЕРБ в София, категоричен Свиленски

Днес БСП - София решава дали да подкрепи бившия омбудсман

Това е нашата политика, изтъкна соцлидерът. "Единството на идеи, личности и екип, може да се постигне само ако се обединим около идеите, около платформата", подчерта тя. "Ние още не сме чули нейната, но аз бих поставила така въпроса - в каква степен тя ще припознае нашата платформа", настоя Корнелия Нинова.

Няма напрежение между мен и Манолова, изтъкна Нинова
Обновена

Няма напрежение между мен и Манолова, изтъкна Нинова

На 11 септември ще стане ясно дали БСП подкрепя Мая Манолова