Тези билбордове бяха поставени, за да могат да чуят хората това, което в големите медии не могат да чуят. Както не отразихте огромния протест срещу Цветанов, който имаше за цел и вас да освободи. Аз ви съчувствам за това, че той ви диктува в слушалката.

Това каза в ефира на bTV кандидатът за президент от РЗС Атанас Семов в право на отговор по повод изказване на Росен Плевнелиев. Кандидат-президентът на ГЕРБ заяви през август пред БНТ относно билбордовете на РЗС: "Хората отдавна са разбрали, че ако някой се накичи с фалшиви послания от София до Пловдив, е контрапродуктивно. Той може да уволни собствената си секретарка, но не и премиера". Изказването му бе направено по повод унищожените билбордове на РЗС.

„Цветанов не ни диктува в слушалката, ние решаваме кое да отразим и кое не. Работим според интереса на нашата публика, работим с рейтинги", защити се водещият.

Тъй като очевидно няма разследваща журналистика, в петък ние ще огласим информация за фирмите на Плевнелиев у нас и в Германия - за огромни данъчни престъпления, посочи Семов. „Той е тежко зависим човек", категоричен бе Атанас Семов.

Според кандидат-президентът на РЗС Плевнелиев е бил издигнат за президент, защото на Борисов му трябва послушен президент, който да назначи удобни хора.

„Времето на страха свърши, държа и вие да го знаете, за да сте спокойни и свободни", каза в заключение Атанас Семов.