118 ден протестите срещу правителството продължават.

Към 19.40 ч. вчера протестиращите пред сградата на Министерския съвет в центъра на София бяха около 250 по данни на МВР.

Протестиращите срещу правителството блокираха движението пред Министерски съвет.
Те скандират "Оставка", „Боклуци", освиркват правителството, развяват български знамена и носят плакати с надписи „Оставка", „Искаме нормална държава" и други.

Протестиращите се опитаха да тръгнат към Народното събрание по бул. „Дондуков”, а не по традиционния си маршрут - бул. „Цар Освободител”, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Кордон от полицаи ги спря и протестиращите се скупчиха отстрани на Министерски съвет.

По-късно са продължили пътя си по бул. "Васил Левски" и са достигнали до паметника на Патриарх Евтимий и са продължили към НДК.

Съобщава се за кратък сблъсък с полицията, но няма задържани.

Протестиращите блокираха ул. „Георги С. Раковски”, като преди това преминаха по ул. „6 септември” и ул. „Хан Крум”, предаде репортер на Агенция "Фокус". Полицията е направила кордон по ул. „Граф Игнатиев”, така че те да се движат само по „Раковски”. Участниците в протеста скандират „оставка”, „червени боклуци” и „Всеки ден ще е така до победата”.

Към 21.30 часа, демонстрантите се върнаха към НС и там протестът приключи.