ЦСКА посреща Черно море в изключително важен и вълнуващ сблъсък. Двубоят от 34-тия кръг на efbet Лига ще се играе на стадион "Васил Левски" тази вечер от 20:15 ч. А главен съдия ще бъде Георги Кабаков.

И двата отбора ще търсят задължителен успех, който да им помогне да избегнат баража за евротурнирите. След като Ботев (Пловдив) спечели Купата на България, вторият в класирането отива директно в Лигата на конференциите, докато бронзовият медалист ще се изправи срещу тима, заемащ седмата позиция.

Преди началото на днешния мач "армйците" са трети и изостават само с две точки от "моряците", които ако си тръгнат от столицата с трите точки ще си гарантират второто място.

"Червените" продължават да търсят първа победа над Черно море през този сезон и ще излязат крайно мобилизирани днес на терена. По-рано през сезона двата тима се срещнаха два пъти - равенство на "Армията" (1:1), а на "Тича" домакините стигнаха до минимален успех.

Аут за важния сблъсък при "червените" са контузените Юрген Матай, Мартин Стойчев и Илиан Антонов, както и наказаният Фернандо Каранга. Брадли де Нойер също няма да вземе участие в мача заради непрофесионалното си отношение към клуба.

Илиан Илиев няма да може да разчита на Мишаел Алвес и Виктор Попов, но пък се завръща Мазир Сула.

Черно море ще проведе лятната си подготовка в България

Черно море ще проведе лятната си подготовка в България

"Моряците" нямали нужда от лагер в чужбина